Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo CP330 - lipsa imagine, OSD prezent

catalin004

Postări Recomandate

Va salut...La fel si cum spune in titlu am un tv la care nu-i dau de cap...initial am gasit jungla plesnita, nu dadea drumul la H, de fapt mergea cu 300hz pe iesirea hout,am schimbat TDA 8362 si acum nu am imagine...imaginea este black ca si sum ar fi pe AV...meniul exista , face functiile , comuta in AV, nu am probat sunetul...a mai avut conzii de pe sursa si cam atat...asa ca rog un pic ajutor, ma duc sa-l cuplez si la antena....stima

Este si sunet!!!!doar ca am imagine neagra...

Link spre comentariu

Dacă are OSD , sigur are si FIT și G2 . Probabil că jungla nu dă semnal video la amplificatoarele finale , inafară de cel pentru OSD .

Pe AV ai și imagine ?

Link spre comentariu

Dacă are OSD , sigur are si FIT și G2 . Probabil că jungla nu dă semnal video la amplificatoarele finale , inafară de cel pentru OSD .

Pe AV ai și imagine ?

Daca ar fi sa fie asa atunci partea de matrice din jungla nu da semnal catre finalii video,ce este drept nici eu nu am inteles bine din descrierea lui,poate dstra da.

Link spre comentariu

verific imediat....OSD - este clar, scrie si in titlu, ceea ce insemna ca BO merge, la marire ug2 nu apare nimic, doar cursa inversa...ma gandesc sa nu fie procesorul, insa vreau sa mai sap...incerc sa vad daca am semnal video pe scart..imediat revin

Nu am imagine nici pe AV...

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Este al doilea montat...si stiu sigur ca de pe placa aceasta mergea tv-ul....se cam incinge TDA4661, insa nu vad ce treaba ar avea cu imaginea, el fiind pe intirziere....sau poate asa lucreaza cald...ma gandesc la ceva ca nu se alimenteaza, integratul TDA8362 fiin cu probleme pe alimentarea de 8V...adica posibil sa fi intrat o tensiune mai mare in loc de 8v....procesorul face toate functiile, chiar simte si AV din cauza aceasta nu prea il banui...

Link spre comentariu

La tine ,cred că problema este lipsa semnalului de luminanță . Ori nu există , ori il blochează ceva . Poate s-a defectat și acel TDA in timp ce l-ai dezlipit . Se poate intâmpla .Pe pinii 28 și 29 există semnal ? (așa ca idee , că oricum nu s-ar fi blancat imaginea dacă nu exista ; s-ar fi reprodus alb-negru)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări