Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Farnell L30-5

dan cod

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• gauss

2

• alcon

2

• EFTIMIE

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumim pentru prezentare . Arata a fi bine " inchegata " , atat fizic cat si ca schema . Observ ca are alimentare cu 4 borne , citind tensiunea de iesire ( si ) direct la bornele consumatorului alimentat , de multe ori e folositor . Cateodata , chiar obligatoriu . Si vechile noastre surse autohtone , 40 V / 5 A si 30V / 15 A , aveau aceasta facilitate . Ma rog , istorie ... la timpul trecut . Sa o folositi cu placere ( si utilitate ) !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Pe schema apare o tona de 2N3055 folositi ca ERS ceea ce nu ar fi necesar pentru o asemenea sursa... chiar are atat de multi sau schema este pentru mai multe variante de sursa?

Vad o data scrisa pe un electrolitic... 1974 ?! Tocmai mi-a sosit si mie o sursa Rohde Schwarz NGRE 30/20 despre care cred ca e cam din aceeasi perioada...

Link spre comentariu

Pe schema apare o tona de 2N3055 folositi ca ERS ceea ce nu ar fi necesar pentru o asemenea sursa... chiar are atat de multi sau schema este pentru mai multe variante de sursa?

Vad o data scrisa pe un electrolitic... 1974 ?! Tocmai mi-a sosit si mie o sursa Rohde Schwarz NGRE 30/20 despre care cred ca e cam din aceeasi perioada...

Ar fi bine, daca poti sa pui niste poze mari si clare cu interiorul si exteriorul sursei Rohde Schwarz NGRE 30/20 sa vedem si noi modul de conceptie si realizare al nemtilor.

Link spre comentariu

Boala care din pacate costa.

Cat despre defectare cam greu zic eu.Am masurat cu ESRmetrul conzii.Mai bine ca cei noi de acum.Asa ca nu am schimbat nimic.Apoi tranzistori daca nu ma insel sunt 4 bucati.Sunt montati in afara carcasei si este peste ei o placa de protectie.

Link spre comentariu

Boala care din pacate costa.

Cat despre defectare cam greu zic eu.Am masurat cu ESRmetrul conzii.Mai bine ca cei noi de acum.Asa ca nu am schimbat nimic.Apoi tranzistori daca nu ma insel sunt 4 bucati.Sunt montati in afara carcasei si este peste ei o placa de protectie.

Nu ar fi rau, daca ai putea sa pui si o poza cu partea din spate a sursei.

Este foarte utila documentatia, asa se facea pe vremuri, in zilele noastre chinezii, unicii producatori, chiar dupa proiecte straine nu fac asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări