Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop

fane

Postări Recomandate

urmind sa-mi achizitionez un osciloscop mar interesa o parere de la colegii care au in uz unul din urmatoarele modele HANTEK DSO 4072C DSO 5102P DSO4102C de la OWON SDS7102V sau

SIGLENT 1102CML nu stiu la ce model sa ma hotarasc sicare au o anduranta mai buna

Link spre comentariu

Am eu un Hantek 4072C, de vreun an. L-am folosit doar câteva zeci de ore, nu pot să spun mare lucru despre fiabilitate.

Pro: ecran mare, generator 25 MHz încorporat, generație nouă.

Contra: câteva bug-uri soft, posibil remediate între timp, n-am mai verificat actualizări de câteva luni, generatorul nu știe vobulare ca la Keysight, dar ăla e altă clasă de preț.

Link spre comentariu

E cam la noroc ... Daca - l iei de nou , cu factura , cauta cu 2 ( doi ) ani garantie ... , daca se poate reala , de la vreo firma cat de cat serioasa ... si " trage " pe el .

Link spre comentariu

CEM e marca buna , multimetrul grafic din foto e un model reusit . Eu cu osciloscoapele de genul ( cele din topic ) ... am ceva rezerve . Ma rog , nu detin personal ( n - am avut nevoie ) , dar am cunoscuti care au avut probleme . Serioase ... " brick " , in primele 2 - 3 luni . Mai ales OWON ... Ar trebui sa se rezolve cu inlocuirea in garantie ... de unde si recomandarea mea de mai sus . Mai apar referinte nefavorabile si pe net ... oarecum normale . Daca ar fi corespunzatoare ( produsele ) la 3-4-5 sute de USD , nu s - ar mai vinde alea scumpe ... pe moment nu se intampla .

Editat de gauss
Link spre comentariu

De luat aminte ... Par a fi scule pentru utilizatori avizati ! Ceva similar la caracteristici folosesc si eu ... ma rog , are ceva ani . Inca functioneaza in parametri bateria , desi e Ni-Cd .

De nevoie , imi trebuie izolatie galvanica serioasa ... intre canale , plus fata de retea ... trifazicul industrial nu iarta . Nici userul , nici componentele ... sant destul de piperate . Un bonus sant trei masuratori simultane , oriunde in schema ( 2 canale oscilo plus multimetru ... chiar si ohmi sau altceva , afisare dreapta - sus , toate 3 total separate ) . in fine , scuze de off - topic ...

29z4nq8.jpg

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări