Vizitator Marius Daniel Conache Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Buna ziua, Doresc sa invat cum se face un gps tracker (scheme, componente),dar ideea este ca vreau sa il monitorizez prin telefon de pe o viitoare aplicatie care va fi special creata pentru acest gps Tracker. Vreau sa ma ajutati la realizarea acestuia sau macar sa ma indrumati in directia corecta. Multumesc! Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 O solutie simpla ar fi sa folosesti un telefon cu Android. Chiar si pentru celelalte solutii iti trebuie o cartela din cate stiu. Link spre comentariu
amudsen Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 O simpla cautare a dat asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator Marius Daniel Conache Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Multumesc pentru raspunsuri,dar am omis un detaliu. Doresc sa fie cat mai compact posibil poate chiar si de 2 cm latime (lungimea nu conteaza). Nu am nevoie sa imi inregistreze traseul pe sd card, am nevoie ca atunci cand intru in aplicatie sa vad unde se alfa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum