muz1ca Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 salut am un blaupunkt cu mp3 de logan care imi apare pe ecarn cd in dar nu are cd in el l-am desfacut am dat afara mufa de la mecanismu de cd si tot asa apare Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 ce model este? Link spre comentariu
dan cod Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 De ce nu postezi la depanari? Link spre comentariu
muz1ca Postat August 28, 2017 Autor Partajează Postat August 28, 2017 scuze pentru postare, asa arata nu stiu care este modelul http://imgur.com/a/YlQ8D Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 vezi unde este senzorul de prezenta cd, poate este blocat, tot asa apare daca scoti cablul unitatii cd, cauta ceva intreruperi tot pe cablu sau unitatea cd Link spre comentariu
muz1ca Postat August 28, 2017 Autor Partajează Postat August 28, 2017 tot asa apare daca scot mufa unitati cd Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 la Blaupunkt asa face daca scoti mufa, trebuie un contact inchis sa vada ca nu are cd in unitate, ceva asemanator am si eu pe masina Link spre comentariu
muz1ca Postat August 28, 2017 Autor Partajează Postat August 28, 2017 deci toata treaba este din senzoru unitati cd tre sa gasesc senzorul Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 asta banui eu Link spre comentariu
surubarila Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Sanatate permanenta ! Cred ca e cel de pe Dacia Logan , niste poze cu mecanismul CD (vazut de sus) sa puna aici. Link spre comentariu
validae Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 S-a stabilit de la bun început că-i de pe Logan. Senzorul este pe capacul superior al unității de disc și este de tip optic, un fototranzistor și o fotodiodă care interacționează prin suprafața CD-ului introdus...are trei fire. Link spre comentariu
surubarila Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 S-a stabilit de la bun început că-i de pe Logan. Senzorul este pe capacul superior al unității de disc și este de tip optic, un fototranzistor și o fotodiodă care interacționează prin suprafața CD-ului introdus...are trei fire. Cer scuze , am citit de la #2 in jos...Daca se incumeta sa demonteze mecanismul il ajut(am). Link spre comentariu
muz1ca Postat August 28, 2017 Autor Partajează Postat August 28, 2017 asta fac incerc sa il demontez fara sa pierd toate arculete si draci ce mai are http://imgur.com/a/YlQ8D Link spre comentariu
surubarila Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 In stanga , placuta cu trei fire.Fa poze inaintea fiecarei "manevre" de demontare , noteaza ce surubel , ce arc si ce parghie unde a fost... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum