Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod telecom. programabila.

ciuca paul

Postări Recomandate

Va salut .Am rugamintea sa ma ajutati in gasirea unui cod universal ptr. telec. programabile la un LCD. KENMARK -LVD 158...de 15' combi cu DVD..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

15

• iuliantv

5

• tehtronics

4

• ceorneialexdru

3

codurile nu sant universale,daca ar fi universale,de ce un cod nu merge pe toate tv-urile? ce telecomanda universala programabila aveti ?desfaceti tv-ul si spuneti ce cod are placa digitala,

Link spre comentariu

Eu am avut o telecomanda similara. Am incarcat datele in programul,,Longer" in baza de date pe internet. cauta acolo poate te ajuta. E un singur model incarcat. O zi buna!

Link spre comentariu

Am incercat toate codurile pe mfy dar nici unul nu a mers ,pe longer nu pot incerca momentan ca nu mai am telecomanda ,am sa mai caut pe tipul BUSH..

Link spre comentariu

Nu stiu ce programator ai dar la ce am eu la Alien Longer are si functie de search code.

Am folosit asta o data.

Alegi ce comanda doresti si indrepti progamatorul spre aparat.

Posibil sa fie nevoie sa dai start sau ceva pe acolo,cand aparatul executa comanda corecta dai stop sau finish

O sa-ti apara o lista cu respectivele coduri ce au secventa IR respectiva cu functia respectiva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări