kokoelectro Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 am vazut acum un an sau cam asa ceva o chestie interesanata intr-un gold de sticla niste fulgere. as dorii sa stiu si eu cum sunt facute daca ma poate ajuta cineva am tot cautat pe forum si nu am gasit nimic de genu. raman dator. va multumesc anticipat Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 descarcari electrice in plasma ? Link spre comentariu
kokoelectro Postat Mai 31, 2007 Autor Partajează Postat Mai 31, 2007 exista vreo schema pentru asa ceva Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 cauta tesla coil Link spre comentariu
kokoelectro Postat Mai 31, 2007 Autor Partajează Postat Mai 31, 2007 dar acele tesla coil sunt exagerate vreau ceva mai mic Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Se numesc plasma globe. Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Salut cum au mai zis si altii i se spune plasma globe. Daca cauti pe google dupa tesla coil sigur vei gasi scheme, insa daca esti incepator nu recomand deoarece sunt curenti destul de mari aici nu te electrocutezi ci arzi. Odata am patit-o si eu si efectiv iti arde pielea . Daca ai monitoare de tip plasma te sfatuiesc sa nu le folosesti pe toate in acelasi timp. E indicat aerisirea cat mai deasa din cauza ca se produce O3. Link spre comentariu
Vizitator schoolburner2 Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 daca te mai intereseaza sa spui k am si io proiectul acasa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum