Shambala Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Thunderer, cele 3 ultime postari ascunse de Validae sunt doar niste impunsaturi ce pot declansa o noua cearta. Nu era nici un cuvant pe teme tehnice. Ce s-a sters inainte, nu stiu. Link spre comentariu
validae Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Victor are mereu ceva de comentat în legătură cu ,,duşmanii,, lui şi îl acuza pe iniţiatorul topicului că ,,dă Like la duşmani,,.......vi se pare asta un comentariu tehnic, sau sămânţă de scandal ? Link spre comentariu
lalihifi Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Eu nu recomand amplificatoare în clasă D decât în domeniul AudioPro ( multicai -minim 3 căi, folosind procesare - crossover tip DSP ) . Bine ai venit in 2017 ...sa te duci prin magazinele unde poti sa faci auditie si sa asculti de ex bang and olufsen si multe ......multe ..........alte firme care au clasa D in ele si te asigur ca se aud foarte bine (si nu sunt ieftine deloc).Apropo cred ca au clasa D aproape 80% din scule acuma si daca schimbi si boxele cu ceva special zau ca te bucuri de muzica . "nelugavrila" vezi ca ai conexiunea mono BTL mode ptr asta si scoti maximum (cred ca page 10 din datasheet) Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 La TDA7498 sunt 4 finali de putere care in aplicatie sunt conectati in punte cate doi rezultand doua canale de amplificare cu maximum de putere pentru acel integrat .. Dezideratul propus nu se poate indeplini pentru ca sunt IN PUNTE deja. Si cum spunea Victor trebuie alimentare separata. Link spre comentariu
lukeme Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 (editat) Da, dar daca te uiti mai atent vei vedea ca sunt cate 4 tranzistori finali per canal, adica 8 in total. "Figure 1: Internal block diagram (showing one channel only)" Poti face alimentare separata a canalelor in cazul acesta specific? Editat August 28, 2017 de lukeme Link spre comentariu
orgasmo Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Ca tot ai deschis gura, de ce DSP? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 (editat) Nu inteleg ce vrei sa faci ? Vrei sa cresti puterea ? Integratul are alimentare separata DOAR pentru finali pin 6-7 si 12-13 Editat August 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
lukeme Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Nu, vreau doar sa imi dau seama daca sugestia lui Victor cu canalele alimentate separat merge aici. Link spre comentariu
Mircea Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 (editat) @mods, am inteles si va cred. Sa nu ignoram ca printre 2 "seminte de scandal" mai baga si ceva util. Un pic peste nivelul general al forumului. Ca da like sau altele, ma lasa rece. Si nu cred ca e un secret cine e printre favoritii mei. Multumesc pentru intelegere. Nu, vreau doar sa imi dau seama daca sugestia lui Victor cu canalele alimentate separat merge aici.Victor sugera o punte cu referinta la masa. E cazul aici? Editat August 28, 2017 de thunderer Link spre comentariu
orgasmo Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Nu, vreau doar sa imi dau seama daca sugestia lui Victor cu canalele alimentate separat merge aici. Poate ajuta sa priviti asa iesirile din TDA7498: Link spre comentariu
lukeme Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Bune baterii... nu zic nu... Link spre comentariu
Mircea Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Si totusi, nimeni nu spune cum ar conecta el un singur difuzor... Link spre comentariu
lukeme Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Tu ai spus ca nu se poate punti in punte... arata-ne tu. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Daca este vorba de modulul arhicunoscut : https://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Universal-TDA-7498-100W-100W-Class-D-Amplifier-Board-High-Power-Amplifier-Board-Pro/32725955165.html A nu se considera reclama , a fost primul link gasit si nu am foto cu modulul. EL ARE DEJA IESIRILE CONECTATE IN PUNTE ( conform DATASHEET ).Tu nu ai ce sa mai conectezi in punte . Mai departe sa ne spui cxe vrei sa faci . Link spre comentariu
lukeme Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Esti sigur ca ai inteles despre ce discuta baietii ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum