elm Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Le-ați stors lămîia? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 ...in procesul de fabricatie al tuburilor (electronice) pentru curatirea electrozilor se foloseste tricloretan. Din pacate, in EU, s-a interzis vanzarea si folosirea acestuia in mod privat, doar firmele mari il utilizeaza si asta cu ''aprobari'' speciale. Baietzii pasionati de modelism il folosesc la lipirea carcaselor. Legat de ..lampi...o baie la ''picioare'' cu tricloretan, urmata de o flacara ''vie'' de la un brenner (arzator) oxiacetilenic sau cu gaz, ori in lipsa acestuia o incalzire prin inductie, la cca 5-600°C, dar numai zona pinilor de contact, face minuni. Treaba cu folosirea ''lamaii''..e cam ..frectie. Oxizii se duc repede cu solutzie de otet si sare de bucatarie incalzita la 70-80°C, dar se sta cu ochii pe piesa in lucru si apoi se spala bine cu apa. Pt ''audiofili'' exista si solutzii de argintare/aurire prin electroliza si...sigur o sa sune altfel ..lampile. Link spre comentariu
EusebiuSE Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 (editat) Am folosit solutia asta la tot felul de metale oxidate , am ramas surprins de rezultate . http://fiorino.ro/Solutie-curatare-metale-Sidol-150-ml Si ca de obicei scriu fara sa citesc celelalte posturi ... acum am vazut ca deja era amintit ... Editat Septembrie 3, 2017 de EusebiuSE Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Septembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Le-ați stors lămîia? nu...am infipt-o (lampa in lamiie) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum