Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ARISTON ARMXXD129

ervinen

Postări Recomandate

As avea nevoie de un bin pentru masina asta, unul sigur bun. Face toate cele, dar comanda motorului (trifazic) este incorecta. Sau macar s-o gasi cineva cu experienta la modulele astea cu inverter (INDESIT EDT0097.7) sa-mi dea un sfat.

Pe spalare se poticneste, motorul se cam balbaie, iar pe stoarcere tot incearca sa creasca viteza, dar nu reuseste. Ce este destul de bizar este faptul ca am pus un alt dump de pe o placa defecta (din alte cauze, alt model de masina, mai vechi) si cu ala motorul merge bine, se tureaza corect la faza de stoarcere, dar panoul de comanda nu-i compatibil cu placa (norocul meu este ca vechea placa era ramasa in faza de clatire si face clatire perfect, inclusiv stoarcerea finala). Ce am dedus eu este faptul ca partea de inverter este comandata prin impulsuri de forma binara, provenite de la procesorul principal, iar controlerul de inverter trimite un feedback tot de forma unor impulsuri asemanatoare. Ceva imi scapa, evident.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ervinen

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări