George(sb) Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Clientii care imi vin cup poroblema si cu solutia la pachet, ii trimit la plimbare. Sa faca ei daca stiu mai bine. Nu accept clone mac si alte carpeli. Cine a inventat macurile diferite, nu a facut-o de prost. Eu ma scap repede de genu asta de clienti, le spun direct ca nu ma pricep sa fac cum or ei si sa caute pe altul. La cat ti-ai mancat nervii cu prostiile lui, ii ceream direct 200 de lei, beni de care isi lua un router calumea. Nu faci economii pe nervii si pe timpul meu Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 28, 2017 Autor Partajează Postat August 28, 2017 Clientii care imi vin cup poroblema si cu solutia la pachet, ii trimit la plimbare. Sa faca ei daca stiu mai bine. Nu accept clone mac si alte carpeli. Cine a inventat macurile diferite, nu a facut-o de prost. Eu ma scap repede de genu asta de clienti, le spun direct ca nu ma pricep sa fac cum or ei si sa caute pe altul. La cat ti-ai mancat nervii cu prostiile lui, ii ceream direct 200 de lei, beni de care isi lua un router calumea. Nu faci economii pe nervii si pe timpul meu Da, v-ati pus corect punctul de vedere. Link spre comentariu
maxente Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 (editat) Improvizatiile alea cu clonarea MAC-ului nu isi mai au rostul in ziua de azi. Un simplu router rezolva cazul, asa cum s-a mai zis. Switch-ul ala este cumva gigabit, ce model e ? Daca e gigabit are sanse mai mari sa il vanda. Editat August 29, 2017 de maxente Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 29, 2017 Autor Partajează Postat August 29, 2017 Improvizatiile alea cu clonarea MAC-ului nu isi mai au rostul in ziua de azi. Un simplu router rezolva cazul, asa cum s-a mai zis. Switch-ul ala este cumva gigabit, ce model e ? Daca e gigabit are sanse mai mari sa il vanda. Nu nimic. Babaciunea aia gigabit net? De unde atat? Are cam 100 Mega din cate imi amintesc. Am postat poza la inceputul topicului. Nu era problema de " vazut " si de viteza. Ba dimpotriva, viteza era ok. Clientul era suparat ca nu poate merge cu doua calculatoare conectate la net simultan. Link spre comentariu
maxente Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Acum am observat ca nu e gigabit, e un amarat de 10/100mbps Pai inseamna ca in cazul asta clientul s-a informat prost si in loc sa cumpere un router, a nimerit un banal switch. Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 29, 2017 Autor Partajează Postat August 29, 2017 Acum am observat ca nu e gigabit, e un amarat de 10/100mbps Pai inseamna ca in cazul asta clientul s-a informat prost si in loc sa cumpere un router, a nimerit un banal switch. Era lucru bun daca se informa gresit. Mai bine spus, s-a zgarcit la 15 - 20 Ron. Credea ca va salva buzunarul, dar mai rau a pierdut. A ramas si cu swich-ul ca nu au vrut cei de la magazin sa il schimbe cu un router si a cumparat si routerul. " Asta da afacere ". Ca in filmele cu prosti. Mai punea banii astia si lua routerul de la inceput. " Vasile priceputul si atotstiutorul ". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum