Vizitator Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 (editat) Problema este lipsa de profesionalism, onoare si cunostinte de scriere/citire limba rusa. Dumpurii urcate de mine la rusnaci probate si verificate cu simt de raspundere.....mult respect si stima din partea mea pentru tine D-l Victor........ http://remont-aud.net/dump/0-0-334686-0-17 Editat August 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
bobo Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Am primit si eu punctele inapoi. Deja am irosit 4 puncte si am ramas cu 14. Vreau sa urc si eu niste dumpuri citite de mine dar nu stiu cum sa fac. Imi poate explica cineva cum se procedeaza? Dumpurile sunt din diferite tv lcd. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Te ajut cu multa placere, momentan nu sint acasa.......... Link spre comentariu
bobo Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Multumesc mult dl Costel. Nu este graba, cand aveti timp. Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 La mine nu mai functioneaza site-ul remont-aud.net, mai este cineva in situatia mea?, sper ca nu au disparut si astia, ca atunci e nasoala rau situatia.... Link spre comentariu
cmj0791 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Nici la mine nu a mers dar acum si-a revenit Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Nici la mine nu functioneaza , asa imi arata Script error 500 Service is temporary unavailable. Try again in few minutes. Link spre comentariu
cmj0791 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 A mers putin si iar a picat... Script error 500 Service is temporary unavailable. Try again in few minutes. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Acum am verificat şi merge, probabil mai pică şi pe la ei uneori serverele.... Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Și la mine merge de zbârnâie, probabil citea pe la "A început de ieri sa cada" și s-a conformat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 1 oră în urmă, Stefan. a spus: Și la mine merge de zbârnâie, probabil citea pe la "A început de ieri sa cada" și s-a conformat. Multumesc, acum vad ca si-a revenit site-ul, au mai fost incidente asemanatoare.....e bine ca si-a revenit, ca la astia e baza puternica de dumpuri(softuri), mai erau arabi la fel de buni, probabil mai buni decat rusi, dar astia au disparut total de pe google...au facut ceva prostii astia arabi de i-a inchis google pentru "FOREVER"....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum