Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Forum REMONT, puncte disparute......

Vizitator

Postări Recomandate

Salut,

Acum vre-o saptamina si ceva Remont a fost in lucrari de mentenanta......astazi am vrut sa descarc un soft si spre surprinderea mea am vazut ca cele 40 de puncte pe care le aveam erau 0, vreau sa adresez o intrebare pentru toti colegi care au cont pe Remont, daca este vreunul in situatia mea, adica daca li s-au sters partial sau integral punctele, daca sint doar eu singurul inseamna ca am fost penalizat, probabil din lipsa activitati pe acel forum(Remont), multumesc celor care vor raspunde

Link spre comentariu

Ma bucur sa aud acest raspuns, am crezut ca am pierdut punctele(greu le-am facut)......totusi softurile urcate de mine la ei le pot downloada fara probleme.....nu e si asta tot download?

Link spre comentariu

Asteptam pina mine....sa vedem ce si cum....mai sus am postat gresit un cuvint "Ma bucur sa aud acest raspuns", din repezeala...........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Sint zeci de useri pe acest forum care au cont pe forumul rusesc....... ma multumeam cu un raspuns simplu "am verificat punctele si sint intacte sau mi-au disparut punctele.....", sper si eu ca, colegu' Victor sa aibe dreptate.......

Link spre comentariu

Asta apare si la mine:

post-243815-0-47352600-1503772137_thumb.png

deci Remont e in "reparatii"

Dar la puncte = 0 ,si mai aveam 18 sau 20 !

Замечания:0%
Баллы:Ведется обновление модуля

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Gata acum m-am lamurit 100%, sa vedem dupa mentenanta asta ce face rusnacu', posibil sa ne dea punctele pe care le-am avut, posibil sa ne mai de-a puncte bonus, dar e foarte posibil ca la uni sa le stearga contul din lipsa de activitate pe forum, sper sa nu fie ca la arabi "amwajsat.net", astia sint cei mai "periculosi".......sa vedem ce o sa fie, oricum Remont va ramine totdeauna salvarea unui tv cind vine vorba de un soft mai ales la chinezaraie si nu numai.........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Si mie mi au luat punctele,mai aveam 18.este drept ca nu am ajutat cu nimic acest forum ci doar am descarcat.

Poate le primim inapoi.

Este cel mai tare forum de specialitate si am mai spus ca ar trebui si elforum sa preia regulamentul acestui forum,ma refer in special la testul de inregistrare.

Zilnic elforum face cate un pas mic catre "bodega".

Editat de bobo
Link spre comentariu

Si mie mi au luat punctele,mai aveam 18.este drept ca nu am ajutat cu nimic acest forum ci doar am descarcat.

Poate le primim inapoi.

Este cel mai tare forum de specialitate si am mai spus ca ar trebui si elforum sa preia regulamentul acestui forum,ma refer in special la testul de inregistrare.

Zilnic elforum face cate un pas mic catre "bodega".

Asa este, de acolo se maninca multa "piine".........chiar daca nu mai da punctele le fac la loc ca am zecii de softurii salvate personal de mine....oricum siteul lor am vazut ca accepta orice "balarie" de dump(soft) ca sa-ti faci puncte......sint si de-astia multi care fac asa ceva, dar ramin fara reputatie, eu am 45 reputatie......referitor cu testul si regulamentul.....ma foarte tem ca ai si tu dreptate.....

Acum am verificat, am toate cele 40 de puncte....imi era necaz ca le-am dat numai dumpuri rare care se vind........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

....oricum siteul lor am vazut ca accepta orice "balarie" de dump(soft) ca sa-ti faci puncte......

Programator_ID_001.jpg

Programator_ID_006.jpg

Softul extras contine si date identificare programator, la fisiere in format JED informatia apare in clar ca in poze.

Site-ul avea o optiune la profil in care precizezi ce programator detii/folosesti...

Link spre comentariu

Programator_ID_001.jpg

Programator_ID_006.jpg

Softul extras contine si date identificare programator, la fisiere in format JED informatia apare in clar ca in poze.

Site-ul avea o optiune la profil in care precizezi ce programator detii/folosesti...

Multumim pentru informatie colegu'.....sint batrin pe Remont.....am descarcat multe softuri de acolo si nu erau OK....cine descarca un soft are loc(jos) pentru un comentariu, de aici pleaca reputatia si toate cele.......

Link spre comentariu

.....am descarcat multe softuri de acolo si nu erau OK....cine descarca un soft are loc(jos) pentru un comentariu, de aici pleaca reputatia si toate cele.......

Problema este lipsa de profesionalism, onoare si cunostinte de scriere/citire limba rusa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări