Vizitator Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Salut, Acum vre-o saptamina si ceva Remont a fost in lucrari de mentenanta......astazi am vrut sa descarc un soft si spre surprinderea mea am vazut ca cele 40 de puncte pe care le aveam erau 0, vreau sa adresez o intrebare pentru toti colegi care au cont pe Remont, daca este vreunul in situatia mea, adica daca li s-au sters partial sau integral punctele, daca sint doar eu singurul inseamna ca am fost penalizat, probabil din lipsa activitati pe acel forum(Remont), multumesc celor care vor raspunde Link spre comentariu
hpavictor Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Serverul e blocat pentru download până pe 27 august ! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Ma bucur sa aud acest raspuns, am crezut ca am pierdut punctele(greu le-am facut)......totusi softurile urcate de mine la ei le pot downloada fara probleme.....nu e si asta tot download? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 (editat) Asteptam pina mine....sa vedem ce si cum....mai sus am postat gresit un cuvint "Ma bucur sa aud acest raspuns", din repezeala........... Editat August 26, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
modoran Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Astia au scos testul ala de inregistrare, unde merge sa vezi daca mai dau puncte ? La contul vechi cica nu e buna parola, am facut altul acum Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Sint zeci de useri pe acest forum care au cont pe forumul rusesc....... ma multumeam cu un raspuns simplu "am verificat punctele si sint intacte sau mi-au disparut punctele.....", sper si eu ca, colegu' Victor sa aibe dreptate....... Link spre comentariu
adydep Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 (editat) Asta apare si la mine: deci Remont e in "reparatii" Dar la puncte = 0 ,si mai aveam 18 sau 20 ! Группа: НовичокЗамечания:0%Репутация:0Баллы:Ведется обновление модуля Editat August 26, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 la profi apare asa: Link spre comentariu
surubarila Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Sanatate permanenta ! La fel si la mine. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 (editat) Gata acum m-am lamurit 100%, sa vedem dupa mentenanta asta ce face rusnacu', posibil sa ne dea punctele pe care le-am avut, posibil sa ne mai de-a puncte bonus, dar e foarte posibil ca la uni sa le stearga contul din lipsa de activitate pe forum, sper sa nu fie ca la arabi "amwajsat.net", astia sint cei mai "periculosi".......sa vedem ce o sa fie, oricum Remont va ramine totdeauna salvarea unui tv cind vine vorba de un soft mai ales la chinezaraie si nu numai......... Editat August 26, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
bobo Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 (editat) Si mie mi au luat punctele,mai aveam 18.este drept ca nu am ajutat cu nimic acest forum ci doar am descarcat. Poate le primim inapoi. Este cel mai tare forum de specialitate si am mai spus ca ar trebui si elforum sa preia regulamentul acestui forum,ma refer in special la testul de inregistrare. Zilnic elforum face cate un pas mic catre "bodega". Editat August 28, 2017 de bobo 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 (editat) Si mie mi au luat punctele,mai aveam 18.este drept ca nu am ajutat cu nimic acest forum ci doar am descarcat. Poate le primim inapoi. Este cel mai tare forum de specialitate si am mai spus ca ar trebui si elforum sa preia regulamentul acestui forum,ma refer in special la testul de inregistrare. Zilnic elforum face cate un pas mic catre "bodega". Asa este, de acolo se maninca multa "piine".........chiar daca nu mai da punctele le fac la loc ca am zecii de softurii salvate personal de mine....oricum siteul lor am vazut ca accepta orice "balarie" de dump(soft) ca sa-ti faci puncte......sint si de-astia multi care fac asa ceva, dar ramin fara reputatie, eu am 45 reputatie......referitor cu testul si regulamentul.....ma foarte tem ca ai si tu dreptate..... Acum am verificat, am toate cele 40 de puncte....imi era necaz ca le-am dat numai dumpuri rare care se vind........ Editat August 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
orgasmo Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 ....oricum siteul lor am vazut ca accepta orice "balarie" de dump(soft) ca sa-ti faci puncte...... Softul extras contine si date identificare programator, la fisiere in format JED informatia apare in clar ca in poze. Site-ul avea o optiune la profil in care precizezi ce programator detii/folosesti... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Softul extras contine si date identificare programator, la fisiere in format JED informatia apare in clar ca in poze. Site-ul avea o optiune la profil in care precizezi ce programator detii/folosesti... Multumim pentru informatie colegu'.....sint batrin pe Remont.....am descarcat multe softuri de acolo si nu erau OK....cine descarca un soft are loc(jos) pentru un comentariu, de aici pleaca reputatia si toate cele....... Link spre comentariu
orgasmo Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 .....am descarcat multe softuri de acolo si nu erau OK....cine descarca un soft are loc(jos) pentru un comentariu, de aici pleaca reputatia si toate cele....... Problema este lipsa de profesionalism, onoare si cunostinte de scriere/citire limba rusa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum