ROBEERT Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Buna ziua stimati colegi. Am primit acest tv la reparat echipat cu urmatoarele: -panel: T370XW02 v.5 -t-con: T370XW02 v5 CB 06A69-1A 1. Defect: vedeti filmuletul postat aici: https://www.youtube.com/watch?v=Dyslz8OdkMs&feature=youtu.be Sunetul este ok. 2. Proceduri si observatii: AS15G-ul se incingea in secunda doi si bine-nteles ca l-am inlocuit si defectul acelasi. Noul AS15G nu se incinge, deci cel vechi a fost defect. Pe t-con am prezente tensiunile de 12 volti, 3,3 volti si 1,78 volti. 3. Eu unul as banui ca defectul ar proveni din display. Mai jos postez o poza cu t-conul. Acum si niste alte pareri si modul de rezolvare al defectului din partea colegilor ar fi bine venite. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 (editat) Parerea mea este ca defectul provine din main board, condensatori uscati sau probleme pe la chipurile BGA. Cu AS15 care se incingea aveai imagine OK??? Editat August 25, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
orgasmo Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Pe modulul 06A69-1A monitorizati daca exista tensiuni variabile in special cele generate cu ajutorul lui U301 BD8156EFV. Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 25, 2017 Autor Partajează Postat August 25, 2017 Parerea mea este ca defectul provine din main board, condensatori uscati sau probleme pe la chipurile BGA. Cu AS15 care se incingea aveai imagine OK??? Am scos semnal AV din euroscartul mainboardului si " am atacat " cu acest semnal alt euroscart de la alt TV si imaginea este ok. In privinta AS15G-ului vechi, defectul era identic, numai ca acela se incingea din primele secunde, pe cand acest AS15G nou care l-am pus, nu se incinge deloc ( lucreaza caldut ). P.S. Nu stiu daca se vede in filmulet, in momentul cand apare defectul, apar si 3 liniute verticale negre si subtiri. Mai apare si un chenar de jur imprejur pe marginile displayului, ( acest chenar apare in permanenta si este insesizabil ). Daca vizionati filmuletul pana la capat, se observa si asazisul defect de " solarizare " specific AS15G-ului. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 curata bine contactele de pe pamblicile mainboard-- -t-con,t-con---lvds Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 29, 2017 Autor Partajează Postat August 29, 2017 Buna seara stimati colegi. Azi a venit clientul si a zis ca isi ia altul. Asa ca i l-am impachetat si i l-am dat inapoi. Oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum