codrut Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 model:kdl32w650a t-con incorporat T320HVN04.0 DISPLAY:T320HVF01.0 Imaginea se vede in reluare,iar daca scot antena se vad purici apoi se inegreste ecranul. VGL -6V VGH 25,6V Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Un mic filmulet era de mare ajutor, din poza nu se intelege mare lucru...... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 defect de display,imaginea noua se suprapune cu cea veche,ceva trasee de refacut daca e cu drivere latrale,daca nu cine stie cum so rezolva Link spre comentariu
codrut Postat August 25, 2017 Autor Partajează Postat August 25, 2017 daca misc de panglici nu isi revine. Link spre comentariu
codrut Postat August 25, 2017 Autor Partajează Postat August 25, 2017 Rog un coleg daca are revista SERVICE TV - Nr 36 - Decembrie 2016 - catalog ecrane sa se uite daca este data metoda de remediere la acest ecran T320HVF01.0 Acolo am vazut ca este dat cate ceva despre el. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 (editat) Ai raspunsul aici #3 o sa iau revista de la patron astazi sa vad ce spune....,in nici un caz nu cred ca se da remedierea acolo, oricum dupa parerea mea cred ca displayul tau are drivere laterale exterioare si merge reparat. Editat August 25, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
codrut Postat August 25, 2017 Autor Partajează Postat August 25, 2017 pe driverul lateral RM76153FJ-OAI nu am 25,6 v tens.VGH.Pot sa trag un fir de pe t-con la acest driver? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 pe driverul lateral RM76153FJ-OAI nu am 25,6 v tens.VGH.Pot sa trag un fir de pe t-con la acest driver? Daca nu ai VGH inseamna ca traseul este intrerupt, bineinteles ca poti sai tragi un fir, dar trebuie sa fi sigur unde lipesti firul, adica care este padul vgh de pe driverul lateral, altfel distrugi iremediabil driverul lateral. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 (editat) Eu stiu de ce am spus sa fi sigur care e padul VGH........am mai intilnit greseli de notare a padurilor....., acum nici eu nu stiu care este notat gresit, VGH din poza de la rusi sau VGH din poza de sus, daca VGL corespunde la masuratoare cu padul din poza de sus, atunci si notatia padului VGH este corecta si inseamna ca rusnacu' e fraier coclit......nu am reparat pina acum panel cu acest driver lateral...... Editat August 26, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
vizicon Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 In totdeauna e bine sa verifici și restul de trase ,ca din anumite erori am stricat 2 ecrane și ma-m învățat minte sa controlez bine ,mai mult la trase cu probleme lipesc firu pe patu driver lateral dar pe driveru superior nu mai după ce montez totul și cu lcd în funcționare ,lipesc o rezistenta de 50-68 ohm la capătul firului spre driver superior și tatonez scurt dacă imaginea își revine. Atenție nu lipiți pe driv. super. în funcțiune . Link spre comentariu
codrut Postat August 27, 2017 Autor Partajează Postat August 27, 2017 Salut colegi,va multumescpentru ajutor.Traseul VGH intrerupt. Colegul Costica are dreptate.(se vede experienta) Atentie :in poza driver-ului sunt notate gresit VGL si VGH,adica in locul lui VGL este VGH si invers. Noroc ca am masurat ca altfel faceam o belea mare. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 pai si care e poza ok?,user vizicon sau Costica LCD Link spre comentariu
vizicon Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 ca rusnacu' e fraier coclit. și uite asa sa dovedit ca nu e . Greșeala e în revista ,de acea am atras atenția ca trebuie verificat bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum