Spitfire Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Sanatate permanenta ! Daca te referi la jumper-ii de pe MB care fac reset-ul de BIOS (sa zicem ca nu-i are) , scoti bateria si cu o penseta scurtcircuitezi lamelele din slot cca 15 secunde (deconectat de la retea).Ceva beep-uri de eroare da ? Nu e valabil la acea placa de baza aflata in respectivul sistem "brand", e protejat la rescriere de BIOS, inlaturarea pilei CR2032 nu face decat sa reseteze ora si data, setarile de BIOS privind ordinea de boot sunt flash-uite definitiv, daca e parolat. Nu exista rezolvare, sunt sisteme utilizate in banci, etc. Simptomele de mai sus indica chipset partial dezlipit de pe placa. Am aruncat 5-6 placi cu aceasta problema. Link spre comentariu
nostromo Postat August 25, 2017 Autor Partajează Postat August 25, 2017 Nu e valabil la acea placa de baza aflata in respectivul sistem "brand", e protejat la rescriere de BIOS, inlaturarea pilei CR2032 nu face decat sa reseteze ora si data, setarile de BIOS privind ordinea de boot sunt flash-uite definitiv, daca e parolat. Nu exista rezolvare, sunt sisteme utilizate in banci, etc. Simptomele de mai sus indica chipset partial dezlipit de pe placa. Am aruncat 5-6 placi cu aceasta problema. Multumesc de sfat , scrie la initierea boot-arii ca BIOS e "shadowed "(adica umbrit , adica protejat ) . Incerc sa fac rost de o placa sau de UC incompleta la un pret accesibil , m-am indragostit de carcasa ,daca ma puteti ajuta in acest sens v-as multumi ! Am cautat , dar deocamdata n-am gasit ! Link spre comentariu
nostromo Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Asa ramane : https://postimg.org/image/bdcy6s27d/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum