Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Desktop Fujitsu Esprimo P7935-nu mai booteaza

nostromo

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Daca te referi la jumper-ii de pe MB care fac reset-ul de BIOS (sa zicem ca nu-i are) , scoti bateria si cu o penseta scurtcircuitezi lamelele din slot cca 15 secunde (deconectat de la retea).Ceva beep-uri de eroare da ?

Nu e valabil la acea placa de baza aflata in respectivul sistem "brand", e protejat la rescriere de BIOS, inlaturarea pilei CR2032 nu face decat sa reseteze ora si data, setarile de BIOS privind ordinea de boot sunt flash-uite definitiv, daca e parolat. Nu exista rezolvare, sunt sisteme utilizate in banci, etc. Simptomele de mai sus indica chipset partial dezlipit de pe placa. Am aruncat 5-6 placi cu aceasta problema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostromo

7

• surubarila

6

• FLORIN IORDACHE

3

• vldc

1

Nu e valabil la acea placa de baza aflata in respectivul sistem "brand", e protejat la rescriere de BIOS, inlaturarea pilei CR2032 nu face decat sa reseteze ora si data, setarile de BIOS privind ordinea de boot sunt flash-uite definitiv, daca e parolat. Nu exista rezolvare, sunt sisteme utilizate in banci, etc. Simptomele de mai sus indica chipset partial dezlipit de pe placa. Am aruncat 5-6 placi cu aceasta problema.

Multumesc de sfat , scrie la initierea boot-arii ca BIOS e "shadowed "(adica umbrit , adica protejat ) . Incerc sa fac rost de o placa sau de UC incompleta la un pret accesibil , m-am indragostit de carcasa ,daca ma puteti ajuta in acest sens v-as multumi ! Am cautat , dar deocamdata n-am gasit !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări