StelianP Postat August 23, 2017 Partajează Postat August 23, 2017 De aia e plin litoralul nostru de mancatori de seminte si bautori de bere la pet,ca ti-e si scarba sa te mai duci acolo. Astia sunt privilegiati. M-am dus si eu dupa multi ani pe litoral si cand am vazut ce tiganeala,fond sonor cu manele si inghesuiala de smecheri prosti,m-am suit in masina si m-am oprit tocmai la bulgari ,unde era liniste si mai multa curatenie. Dupa trei zile am plecat spre Grecia. Privilegiati... Auzi la el. Link spre comentariu
Spitfire Postat August 23, 2017 Partajează Postat August 23, 2017 Exista pe atunci un raport rational intre pretul sejurului si calitatea serviciilor, pe cand acum daca vrei acelasi confort de atunci, no problem gasesti si peste, dar la un pret aberant pentru cineva care traieste dintr-un salariu. Daca vrei "ieftin", conditii care in anii `70 ar fi fost de necoonceput(mucegai in camera, igrasie, baia nefunctionala, mizerie, etc). Administratie horeca defectuoasa, pusa pe jecmaneala, indiferenta si miserupism la maxim. Eforie Nord-Sud nu era chiar fabulos nici atunci, dar era ok, insa Neptun-Olimp la inceputul anilor `80 putea satisface cele mai extravagante pretentii+servicii ireprosabile. Dupa `84-`85 a inceput degradarea, iar dupa `90 dezastrul. In loc de baraci improvizate si alte tiganisme de bisnitari existau in statiunile de pe litoral complexe de magazine supercivilizate fara nici un fel de jecmaneala, preturi batute in cuie, la fel ca in orice magazin de oriunde din tara. Link spre comentariu
icar Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 (editat) TT - ul era dupa Colt 1911 S-ar putea sa ai dreptate. cartușele folosite de Colt 1911 sunt mult mai puternice , iar cele folosite de Makarov sunt aproape anemice ca energie . Chestia e discutabila. Glonul de Colt, avind energie mare, trece prin corp fara sa sproduca prea multe daune, pe cind cel de Makarov, avind energie mica, intra in corp si acolo umbla brambura, rana fiind foarte grava. E drept, in fata unui "scut", avantajul este de partea Coltului! Editat August 24, 2017 de icar Link spre comentariu
hpavictor Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 România în fotografie : https://www.cronicipebune.ro/draga-parazitule-asistatule-social-leguma-puturosule-nu-vreau-sa-iti-mai-dau-niciun-ban/ Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 De aia e plin litoralul nostru de mancatori de seminte si bautori de bere la pet,ca ti-e si scarba sa te mai duci acolo. Astia sunt privilegiati. M-am dus si eu dupa multi ani pe litoral si cand am vazut ce tiganeala,fond sonor cu manele si inghesuiala de smecheri prosti,m-am suit in masina si m-am oprit tocmai la bulgari ,unde era liniste si mai multa curatenie. Dupa trei zile am plecat spre Grecia. Privilegiati... Auzi la el. Draga, eu cam in fiecare an am fost si pe litoralul nostru si in Grecia. Dar manele nu am mai auzit de foarte multi ani, muzica este discreta si nu deranjeaza. Am eu o senzatie ca vorbesti din amintiri! Sau poate e vorba de Mamaia, unde recunosc, nu am fost niciodata! Exista pe atunci un raport rational intre pretul sejurului si calitatea serviciilor, pe cand acum daca vrei acelasi confort de atunci, no problem gasesti si peste, dar la un pret aberant pentru cineva care traieste dintr-un salariu. Daca vrei "ieftin", conditii care in anii `70 ar fi fost de necoonceput(mucegai in camera, igrasie, baia nefunctionala, mizerie, etc). Administratie horeca defectuoasa, pusa pe jecmaneala, indiferenta si miserupism la maxim. Eforie Nord-Sud nu era chiar fabulos nici atunci, dar era ok, insa Neptun-Olimp la inceputul anilor `80 putea satisface cele mai extravagante pretentii+servicii ireprosabile. Dupa `84-`85 a inceput degradarea, iar dupa `90 dezastrul. In loc de baraci improvizate si alte tiganisme de bisnitari existau in statiunile de pe litoral complexe de magazine supercivilizate fara nici un fel de jecmaneala, preturi batute in cuie, la fel ca in orice magazin de oriunde din tara. De unde, ca peste tot in tara se puteau cumpara un bogat sortiment de rafturi, cirlige, ''n-avem'' si ''tocmai s-au terminat!'' Link spre comentariu
Mircea Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 România în fotografie : https://www.cronicipebune.ro/draga-parazitule-asistatule-social-leguma-puturosule-nu-vreau-sa-iti-mai-dau-niciun-ban/Silviu (Sile pentru prieteni) are umorul lui. Face parte din acea generatie care nu accepta demagogii si nici putorile. Daca ar baga la cap cineva... Atitudinea asta de putoare "inteleapta" e si dincoace, peste ocean. Unii nu se spetesc cu munca, e bun si salariul minim caci le-o trag guvernului care vrea taxe. Insa, tot ei sunt primii la servicii sociale... platite de altii, aia de se spetesc cu munca = fraierii. Link spre comentariu
VAX Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Ma, lasa criticile la adresa celor de acolo, ca tu nu ai contribuit cu nimic la ce aste in tara aia (mentalitati, reguli, stil de viata). Te-ai dus pe masa pusa, benefeciezi de drepturi care au fost obtinute de aia pe care ii faci puturosi. Taci chitic si ia banul, invata si tu de la ei. Daca erai in Romania pe timpul comunismului, precis erai membru de partid si iti luai angajamente (cincinalu' in patru ani si jumatate), ca te vad ce fel de om esti. Nu ne mai da pilde, ca te-am citit. Link spre comentariu
validae Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Se pare că nu se poate discuta civilizat, pe unii îi chinuie amintirile, iar pe alții îi mănâncă pielea... Link spre comentariu
Postări Recomandate