Vizitator welder Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Hi. Inverter welder Caddy LHO 150. What is the R48 resistor value and the type of the IC2? For IC2 i guess SG3525 (pcb pinouts), but not 100% sure. Still someone have any control board AP02 from this device or clear high resolution picture of her? I thing, the missing components in models 110 and 150 are the same.Thanks in advance! Edit moderator (traducere): Colegul din Bulgaria are un invertor de sudură Caddy LHO150 și vrea să știe valoarea rezistenței R48 și tipul integratului IC2.Bănuiește că ar fi SG3525 dar nu e sigur de asta.Are cineva modulul de control AP02 din acest invertor sau o imagine mai bună ? Crede că e posibil ca schemele modelelor 110 și 150 să fie asemănătoare.... Link spre comentariu
Vizitator welder Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 IC2: SG3525.After some researches and thinking around circuit - no doubt.R48: 47 k.After some calculations and experiments.Other: Shorted power supply thyristor and blowed up one from three big leveling capacitors. Replaced.The result: After some testing - the device started and working smoothly and properly.Topic closed. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Thanks for your contribution, that informations will be helpful for others... Link spre comentariu
Vizitator Bogdan_Rosioru Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Salut, am un aparat de sudura Esab Caddy LHO 150, la care mi s-a ars tiristorul cu alte componente de langa de pe PCB-ul de putere. L-am inlocuit, dar nu reusesc sa identific ce se gaseste aici ? Ma Puteti ajuta ? Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 (editat) La 30.09.2019 la 22:55, Bogdan_Rosioru a spus: L-am inlocuit, dar nu reusesc sa identific ce se gaseste aici ? Ce piesa a fost inainte? Pune poze cu ea daca o mai ai. Eu zic ca a fost un varistor daca pe cele doua gauri se regaseste tensiunea de la retea, respectiv 230v. Reteaua a depasit tensiunea maxima suportata de varistor iar acesta s-a ars si a intrat definitiv in scurt. Cineva a incercat depanarea aparatului si a anulat acest varistor....aparatul functioneaza foarte bine si fara acel varistor. Rolul acelui varistor este sa protejeze aparatul de cresterea peste limite a retelei. Editat Octombrie 2, 2019 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum