Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IDENTIFICARE MEMORIE

Postări Recomandate

Am probleme cu o memorie dintro statie storm procesorul e un Holtek ht46r49 iar pe memorie e scris

ATMLH 83001s sau 9 in loc de s nu se vede bine dupa cum e conectata pare a fi o memorie normala

eeprom 24 pinii 1-4 la masa 5-6 la procesor 7 ground 8 vcc care cred ca e defecta initial am gasit stabilizatorul 78L05 cu probleme lam inlocuit dar problema e ca nu mai am nimic pe display tensiunile pe memorie si procesor ok scl si sda 0V dupa scoatera memoriei pe cei doi pini 1,63v si 2.o1v si nu stiu

ce sa pun inloc un 02-04??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

4

• orgasmo

2

• Toni Marginean

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

storm matrix mai am una la desmembrari dar desi la panel si comenzi este identica placile de baza sint complet diferite cea casata are alt procesor pe placa fara memorie

Link spre comentariu

pe memorie scrie ATMLH830

01B 1

P8E7075

Daca spuneai deodata asa aveai un raspun din prima data , dar daca datele sunt incorecte atunci raspunsul va fi fffoarte tirziu , hai sati dau un catalog despre memorii

post-223979-0-81114400-1503517648_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări