VEF Postat August 22, 2017 Autor Partajează Postat August 22, 2017 N+am apucat sa+l schimb . Va multumesc pentru sfaturi ! Numai bine ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 N+am apucat sa+l schimb . Va multumesc pentru sfaturi ! Numai bine ! Ce sa schimbati ??? Sper ca ati facut cea ce v-am spus mai sus...adica sa-i schimbati bateria...sa setati data/ora sa-i schimbati la boot pe 1 dvd-rw-ul....etc...sa salvati cea ce ati setat...iar apoi sa va apucati de wind..... Astept vesti bune !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 23, 2017 Partajează Postat August 23, 2017 Aveti vreo noutate in legatura cu pc-ul dvs ??? Astept vesti de la dvs !!! Link spre comentariu
VEF Postat August 24, 2017 Autor Partajează Postat August 24, 2017 Am incercat am facut cum me+ati zis tot nu merge nu pot sa instalez windowsul . Cred ca tot de la hard e ca atunci cand imi cere pe ce partitie sa+l instalez windowsul zic nu scrie c si d sint doar niste liniute si nu merge pe niciuna . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Ok,am inteles ! Dar acum spuneti-mi si mie cu ce hdd-u ati incercat,adica cu cel care era inainte in pc-ul dvs sau cu hdd-ul care ati vrut sa facut proba ??? Link spre comentariu
VEF Postat August 24, 2017 Autor Partajează Postat August 24, 2017 (editat) Cu cel original ala care era de la inceput in calculator Editat August 24, 2017 de VEF Link spre comentariu
surubarila Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Am incercat am facut cum me+ati zis tot nu merge nu pot sa instalez windowsul . Cred ca tot de la hard e ca atunci cand imi cere pe ce partitie sa+l instalez windowsul zic nu scrie c si d sint doar niste liniute si nu merge pe niciuna . Sanatate permanenta ! Ce WIN vrei sa instalezi ? Pune o poza cu ce apare pe monitor , liniutele alea , ca eu nu inteleg. Link spre comentariu
VEF Postat August 24, 2017 Autor Partajează Postat August 24, 2017 Cand nstalez windowsul e xp ma intreaba pe ce partitie sa+l instalez c sau d asa e normal la mine nu aparea c si d apareu niste liniute si n+am putut sa+l bag pe nici una Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Cu cel original ala care era de la inceput in calculator Ok,dar pe hdd-ul celalalt ati incercat sa instalati windows-ul ??? Cand nstalez windowsul e xp ma intreaba pe ce partitie sa+l instalez c sau d asa e normal la mine nu aparea c si d apareu niste liniute si n+am putut sa+l bag pe nici una Astept raspuns ! Link spre comentariu
surubarila Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 (editat) Pune mai omule o poza , n-am mai instalat demult XP , nu ma tin minte toti pasii si toate "ecranele" ! Ti-am zis , da-mi nr. de telefon , te sun eu si-l rezolvam "online" dar daca nu vrei asta e , te chinui.... Editat August 24, 2017 de surubarila Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 (editat) Uitati v-am pus si un videoclip cu pasii pentru instalarea windows-ului xp : https://www.youtube.com/watch?v=lz86yYMugkM . Dar totusi o poza sau chiar doua poze...nu ar strica sa le puneti aici,adica ca sa vedem si noi mai clar despre ce este vorba. Asteptam ! Editat August 24, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
VEF Postat August 30, 2017 Autor Partajează Postat August 30, 2017 (editat) Va multumesc ! Am instalat si xp si mi se pare usor ca stiu engleza cat de cat . Am mai probat iar hardul ba il citea ba nu+l citea l+am pus si la alt calculator am intrat in my computer si nu+l vedea si pana la urma m+am saturat de el am comadat altul si l+am faramat adica l+am demontat si i+am dat magnetiide la capul de citire omului ca ii trebuiau la altceva si gata . Astept sa vina ce am cumparat Editat August 30, 2017 de VEF Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Ok,asteptam vesti bune dupa ce primiti cea ce ati comandat si dupa ce probati...!!! Link spre comentariu
dany_cta Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Cand face clank harddisk-ul e clar busit,asa fac ele. Restul verificarilor, schimbari de baterii si altele e doar timp pierdut. Bine ca nu mai au si placi de sunet pe pci ca ajugeati sa o schimbati si pe aia... desi si alea onboard se pot dezactiva ... bun de stiut data viitoare cand vine cineva cu o problema. Link spre comentariu
VEF Postat Septembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 L+am facut pana la urma i+am schimbat hardul si merge foarte bine are 1 gb de ram si procesor de 3 ghz .Merge foarte bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum