Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare calculator Dell optiplex 170 l

VEF

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

20

• VEF

20

• surubarila

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

N+am apucat sa+l schimb . Va multumesc pentru sfaturi ! Numai bine !

Ce sa schimbati ??? Sper ca ati facut cea ce v-am spus mai sus...adica sa-i schimbati bateria...sa setati data/ora sa-i schimbati la boot pe 1 dvd-rw-ul....etc...sa salvati cea ce ati setat...iar apoi sa va apucati de wind..... :reytre

Astept vesti bune !!!

Link spre comentariu

Am incercat am facut cum me+ati zis tot nu merge nu pot sa instalez windowsul . Cred ca tot de la hard e ca atunci cand imi cere pe ce partitie sa+l instalez windowsul zic nu scrie c si d sint doar niste liniute si nu merge pe niciuna .

Link spre comentariu

Ok,am inteles !

Dar acum spuneti-mi si mie cu ce hdd-u ati incercat,adica cu cel care era inainte in pc-ul dvs sau cu hdd-ul care ati vrut sa facut proba ???

Link spre comentariu

Am incercat am facut cum me+ati zis tot nu merge nu pot sa instalez windowsul . Cred ca tot de la hard e ca atunci cand imi cere pe ce partitie sa+l instalez windowsul zic nu scrie c si d sint doar niste liniute si nu merge pe niciuna .

Sanatate permanenta ! Ce WIN vrei sa instalezi ? Pune o poza cu ce apare pe monitor , liniutele alea , ca eu nu inteleg.

Link spre comentariu

Cand nstalez windowsul e xp ma intreaba pe ce partitie sa+l instalez c sau d asa e normal la mine nu aparea c si d apareu niste liniute si n+am putut sa+l bag pe nici una

Link spre comentariu

Cu cel original ala care era de la inceput in calculator

Ok,dar pe hdd-ul celalalt ati incercat sa instalati windows-ul ???

Cand nstalez windowsul e xp ma intreaba pe ce partitie sa+l instalez c sau d asa e normal la mine nu aparea c si d apareu niste liniute si n+am putut sa+l bag pe nici una

Astept raspuns !

Link spre comentariu

Pune mai omule o poza , n-am mai instalat demult XP , nu ma tin minte toti pasii si toate "ecranele" ! Ti-am zis , da-mi nr. de telefon , te sun eu si-l rezolvam "online" dar daca nu vrei asta e , te chinui....

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Va multumesc ! Am instalat si xp si mi se pare usor ca stiu engleza cat de cat . Am mai probat iar hardul ba il citea ba nu+l citea l+am pus si la alt calculator am intrat in my computer si nu+l vedea si pana la urma m+am saturat de el am comadat altul si l+am faramat adica l+am demontat si i+am dat magnetiide la capul de citire omului ca ii trebuiau la altceva si gata . Astept sa vina ce am cumparat

Editat de VEF
Link spre comentariu

Cand face clank harddisk-ul e clar busit,asa fac ele. Restul verificarilor, schimbari de baterii si altele e doar timp pierdut.

Bine ca nu mai au si placi de sunet pe pci ca ajugeati sa o schimbati si pe aia... desi si alea onboard se pot dezactiva ... bun de stiut data viitoare cand vine cineva cu o problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări