Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare calculator Dell optiplex 170 l

VEF

Postări Recomandate

Va salut ! Am un calculator Dell care nu mai buteaza . Mi l+a adus cineva sa vad ce fac cu el . La inceput a dat sa buteze a parut singla de la Windows dar mi+a dat un mesaj de eroare . Dupa ce i+a dat restart gata n+a mai vrut in nici un fel . Nu mai citeste hard disk+ul . Din ce cauza o fi o fi placa de baza sau hard diskul ca si el face clanc clanc inctontinuu . Mufele zic eu le+am verificat i+am pus si alt hard disk si tot asa nici pe ala nu+l citeste cand intru in bios zic nu+l vede

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

20

• VEF

20

• surubarila

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Da dvd+ul il vede am sa incer si asa . HDD+ul lucreaza se alimenteaza se aude cum se invarte discul am sa masor sa vad exact daca se alimenteaza si placa cu circuitele logice .

I+am schimbat mufa tot degeaba nu+l citeste dar ledul de hdd e aprins incontinuu daca ii scot mufa nu aia de alimentare ailalta ide de semnal se stinge . Sa fie biosul tensiunile de alimentare nu le+am mai masurat

Editat de VEF
Link spre comentariu

Aaaa,si mai spuneti-ne si noua ce hdd-u aveti in pc-u,adica ide sau sata ??

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Ok,atunci faceti rost de un alt hdd-u ca sa vedeti daca este hdd-ul de vina. :reytre

Nu poate sa fie placa de baza sau eroare la bios nu . Dar de ce oare cand i+am pus alt hard nici pe ala nu+l vedea

Aaaa,pai ati incercat deja cu un alt hdd-u si nu il vede nici pe ala ???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări