VEF Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Va salut ! Am un calculator Dell care nu mai buteaza . Mi l+a adus cineva sa vad ce fac cu el . La inceput a dat sa buteze a parut singla de la Windows dar mi+a dat un mesaj de eroare . Dupa ce i+a dat restart gata n+a mai vrut in nici un fel . Nu mai citeste hard disk+ul . Din ce cauza o fi o fi placa de baza sau hard diskul ca si el face clanc clanc inctontinuu . Mufele zic eu le+am verificat i+am pus si alt hard disk si tot asa nici pe ala nu+l citeste cand intru in bios zic nu+l vede Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 incercati sa-i schimbati priza de alimentare a hdd-ului si cablu de date.. Link spre comentariu
grabiel Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 DVD-ul il vede? Daca da, conecteaza HDD-ul in locul DVD-ului si vezi daca iti apare HDD-ul in Bios. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Sau biosul cu probleme Link spre comentariu
VEF Postat August 22, 2017 Autor Partajează Postat August 22, 2017 (editat) Da dvd+ul il vede am sa incer si asa . HDD+ul lucreaza se alimenteaza se aude cum se invarte discul am sa masor sa vad exact daca se alimenteaza si placa cu circuitele logice . I+am schimbat mufa tot degeaba nu+l citeste dar ledul de hdd e aprins incontinuu daca ii scot mufa nu aia de alimentare ailalta ide de semnal se stinge . Sa fie biosul tensiunile de alimentare nu le+am mai masurat Editat August 22, 2017 de VEF Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Ok,dar cablu de date a hdd-ului l-ati schimbat ???? Link spre comentariu
VEF Postat August 22, 2017 Autor Partajează Postat August 22, 2017 L+am sucit cu ala de la dvd ca unitatea optica o vedea Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 (editat) Aaaa,si mai spuneti-ne si noua ce hdd-u aveti in pc-u,adica ide sau sata ?? Editat August 22, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
VEF Postat August 22, 2017 Autor Partajează Postat August 22, 2017 Si hardul si tot sunt numai ide Link spre comentariu
modoran Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Hard defect, nu mai pierdeti vremea cu masuratori, treaba e clara. Link spre comentariu
VEF Postat August 22, 2017 Autor Partajează Postat August 22, 2017 Nu poate sa fie placa de baza sau eroare la bios nu . Dar de ce oare cand i+am pus alt hard nici pe ala nu+l vedea Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Ok,atunci faceti rost de un alt hdd-u ca sa vedeti daca este hdd-ul de vina. Nu poate sa fie placa de baza sau eroare la bios nu . Dar de ce oare cand i+am pus alt hard nici pe ala nu+l vedea Aaaa,pai ati incercat deja cu un alt hdd-u si nu il vede nici pe ala ??? Link spre comentariu
VEF Postat August 22, 2017 Autor Partajează Postat August 22, 2017 Da nici pe celalat nu+l vedea . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Atunci mai verificati o mica chestie,verificati daca e hdd-ul setat pe primary si dvd-rw-ul pe secondary Link spre comentariu
winstyle Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Dar celălalt HDD este bun ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum