Vizitator ionut ionut_249249 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 salut am un tv Galactic model 21G180N si de ceva timp au inceput sa sara culorile la el ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi spuna ce defect are? Link spre comentariu
validae Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Ar trebui să explici ce înseamnă că ,,sar culorile,,. O fotografie sau un filmuleț ar fi mai utile în cazul ăsta.Încarci poza aici : http://imgur.com/upload sau filmulețul pe YouTube și apoi pui link-ul aici. Oricum, la felul cum ai pus problema, nu cred că e recomandabil să umbli în televizor, e nevoie de ceva experiență în domeniu pentru asta....mai bine caută un depanator autorizat. Link spre comentariu
dan cod Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Relipeste placa tk și dacă mai face schimba BFurile 422 Link spre comentariu
winstyle Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Asta cu ''sar culorile'' nu am mai văzut-o ) In fiecare zi inveți câte ceva nou Verifică ce ți-a scris dl Dan . De fapt , verifică toate tranzistoarele de pe acea plăcuță . Link spre comentariu
validae Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Eu l-aș întreba dacă are ceva cunoștințe minime în domeniu și/sau scule, altfel va fi doar un nou Florin Berdilă... Link spre comentariu
winstyle Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 La cum pune problema , nu cred că are . Link spre comentariu
modoran Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 NU mai invatati omul sa desfaca televizorul, poate se curenteaza si pateste ceva rau Link spre comentariu
winstyle Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 NU mai invatati omul sa desfaca televizorul, poate se curenteaza si pateste ceva rau Corect ! Ne cerem iertare pentru intențiile noastre ''criminale'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum