Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panel AUO T370HW02 V.6

Adrian Gozar

Postări Recomandate

Buna ziua, am un TV Samsung echipat cu panelul AUO T370HW02 V.6 la care dupa o jumatate de ora de functionare imaginea devenea foarte alba, dar totusi se mai deosebea ceva. Am observat ca daca impingeam panelul spre partea din spate imaginea se vedea corect. Am desfacut panelul si am gasit cateva bucati de cauciuc acoperite cu folie de aluminiu, pozitionate in dreptul conexiunii foliilor cu panelul. Cu rama data jos merge de vreo ora fara probleme. Oare acele bucati de cauciuc au fost montate de cineva? Banuiesc ca nu le-a pus producatorul. Ce parere aveti?

post-193756-0-64726300-1503332048_thumb.jpg

post-193756-0-17013600-1503332057_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Gozar

3

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

poate erau puse de racire,cumva pe driverele superioare,sau ca tampon,pentru un alt defect,nu cred ca au fost puse de producator,nu pa a fi uniforme (ca si forma in care au fost taiate aceste tampoane)personal am desfacut,dezmembrat cateva zeci de displayuri dar asa ceva nu am vazut.pus de producator

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Buna ziua, am un TV Samsung echipat cu panelul AUO T370HW02 V.6 la care dupa o jumatate de ora de functionare imaginea devenea foarte alba, dar totusi se mai deosebea ceva. Am observat ca daca impingeam panelul spre partea din spate imaginea se vedea corect. Am desfacut panelul si am gasit cateva bucati de cauciuc acoperite cu folie de aluminiu, pozitionate in dreptul conexiunii foliilor cu panelul. Cu rama data jos merge de vreo ora fara probleme. Oare acele bucati de cauciuc au fost montate de cineva? Banuiesc ca nu le-a pus producatorul. Ce parere aveti?

attachicon.gifPanel 1.jpg

attachicon.gifPanel 2.jpg

Termopadurile(puse din fabrica) sint pentru racirea driverelor superioare, am intilnit la citeva displayuri dar fara folie de aluminiu aia e pusa de vreun mare mester cu gindul sa nu fuga termopadul(cauciucul)......desfa toate foliile de aluminiu ca n-are ce cauta acolo si lasa termopadurile asa cum sint lipite apoi monteaza rama la loc.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări