Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Știri care nu sunt știri , adică știri fake !

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Ce spuneti ... a avut Germania farfurii zburatoare , sau nu ? E o intreaga literatura pe tema ... unele mi s - au parut destul de incitante . Ma rog , la bruma de pregatire si cunoastere pe care le posed ...

Au avut ceva si mai si....telepotarea , au incercat sa teleporteze trupele de la Cotul Domnului dar....au avut o pana de curent si nu au mai reusit .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Pai s - a intamplat si la case mai mari ... nici nemtii n - au crezut in integralitate ca vor castiga razboiul ( lucru imposibil ) , sincopa majora de debut a fost la Stalingrad , ambitia lui Hitler ... Asta nu sterge faptul ca au fost avansati tehnologic si deschizatori de drumuri in multe domenii , nu neaparat militare . Cu " farfuriile " chiar n - am glumit ... cred ca se vede din postari ca nu sant infantil sau youtubist . Cel putin asa sper ... nu ca m - ar interesa foarte mult parerile maselor largi , am trecut de mult de etapa asta . Ma rog , judeca fiecare dupa cat e de informat , lucrurile n - au fost chiar in reflectorul publicitatii .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Da , am studiat " tot " ce e public despre motorul " farfuriilor zburătoare " , găsite pe benzile de ansamblare în uzinele Skoda de trupele eliberatoare :) .

Ulterior eliberării , uzina a fost relocată , mai la Est , cu tot cu muncitori :) .

Când mă refer la motor , mă refer doar la conceptul " Repulsine " .

Un simplu search pe Google va poate lamuri ce și cum .

Atenție , nu tot ce zboară se mănâncă .

Majoritatea informațiilor despre Repulsine sunt drumuri înfundate din lipsă de " substanță " datorita cenzurii sau știrilor fake :) .

Link spre comentariu

Din nefericire , titlul acestui subiect nu e potrivit pentru discuții serioase pe aceasta temă .

Ar trebui să deschidem un subiect dedicat ...

Am mai scris despre cariera ascunsă a lui H Coandă ...

După ce " Paperclip " nu a mai beneficiat de finanțare ( cu excepția cursei cosmice ) , cei de la AVRO Canada l-au lăsat in pace pe Coandă .

Cei de la avro au fost singurii care au făcut publice filmele cu farfuriile realizate pe baza proiectului lui Coandă , dar ... proiectul a eșuat , din lipsa motorului .

Tehnologia motorului era mai la Sud , în SUA .

Da , este brevetata si acum e publica o parte din concept .

https://www.elforum.info/topic/121208-stiinta-pura/page-3 , in postul #34 aveți amănunte .

Unii susțin că lipsește partea cu vârtejurile din conceptul Repulsiune ...

Cine poate știi ?

Link spre comentariu

Nu cred ca s - ar opune nimeni ... chiar daca continutul ar parea ( si ar putea fi considerat ) dubitativ . Fata de alte gogoserii , macar impune efortul de a citi si judeca . Dom ' Victor , santeti la comanda ! ... Promit sa postez materiale pe tema ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări