hpavictor Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 Cu siguranță că al treilea imperiu avea în dezvoltare aparate de zbor și tehnologii militare neconvenționale ( considerate astfel inclusiv în prezent ) . Din motive serioase , unele rămân necunoscute majorității . Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Si e mai bine asa ... sa speram ca nu le vom vedea la lucru , chestie despre care am declarat ca ( virgula ) ma tem ca se va intampla . Ma rog , fiecare cu viziunile lui . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 (editat) Ce spuneti ... a avut Germania farfurii zburatoare , sau nu ? E o intreaga literatura pe tema ... unele mi s - au parut destul de incitante . Ma rog , la bruma de pregatire si cunoastere pe care le posed ... Au avut ceva si mai si....telepotarea , au incercat sa teleporteze trupele de la Cotul Domnului dar....au avut o pana de curent si nu au mai reusit . Editat August 21, 2017 de viobio Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 (editat) Pai s - a intamplat si la case mai mari ... nici nemtii n - au crezut in integralitate ca vor castiga razboiul ( lucru imposibil ) , sincopa majora de debut a fost la Stalingrad , ambitia lui Hitler ... Asta nu sterge faptul ca au fost avansati tehnologic si deschizatori de drumuri in multe domenii , nu neaparat militare . Cu " farfuriile " chiar n - am glumit ... cred ca se vede din postari ca nu sant infantil sau youtubist . Cel putin asa sper ... nu ca m - ar interesa foarte mult parerile maselor largi , am trecut de mult de etapa asta . Ma rog , judeca fiecare dupa cat e de informat , lucrurile n - au fost chiar in reflectorul publicitatii . Editat August 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 Da , am studiat " tot " ce e public despre motorul " farfuriilor zburătoare " , găsite pe benzile de ansamblare în uzinele Skoda de trupele eliberatoare . Ulterior eliberării , uzina a fost relocată , mai la Est , cu tot cu muncitori . Când mă refer la motor , mă refer doar la conceptul " Repulsine " . Un simplu search pe Google va poate lamuri ce și cum . Atenție , nu tot ce zboară se mănâncă . Majoritatea informațiilor despre Repulsine sunt drumuri înfundate din lipsă de " substanță " datorita cenzurii sau știrilor fake . Link spre comentariu
ex.escu Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Trupele germane au aparat cu indarjire Praga si zona adiacenta;ultimele unitati au incetat lupta la 11.05.1945...de ce oare?... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 De fapt , luptele din zona Praga au încetat în septembrie 1945 ( există jurnalele de lupta ale unor unități românești ce pot confirma acest lucru ) . Oare de ce ? Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 https://www.bibliotecapleyades.net/ufo_aleman/rfz/chapter2.htm Structura din beton , de jos , exista si astazi . In tunelurile subterane din jur sant cabluri electrice cam ca pentru un oras mare , de astazi , cu toate gadgeturile lui . O fi fost totul facut la caterinca ? ... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 Din nefericire , titlul acestui subiect nu e potrivit pentru discuții serioase pe aceasta temă . Ar trebui să deschidem un subiect dedicat ... Am mai scris despre cariera ascunsă a lui H Coandă ... După ce " Paperclip " nu a mai beneficiat de finanțare ( cu excepția cursei cosmice ) , cei de la AVRO Canada l-au lăsat in pace pe Coandă . Cei de la avro au fost singurii care au făcut publice filmele cu farfuriile realizate pe baza proiectului lui Coandă , dar ... proiectul a eșuat , din lipsa motorului . Tehnologia motorului era mai la Sud , în SUA . Da , este brevetata si acum e publica o parte din concept . https://www.elforum.info/topic/121208-stiinta-pura/page-3 , in postul #34 aveți amănunte . Unii susțin că lipsește partea cu vârtejurile din conceptul Repulsiune ... Cine poate știi ? Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 (editat) Nu cred ca s - ar opune nimeni ... chiar daca continutul ar parea ( si ar putea fi considerat ) dubitativ . Fata de alte gogoserii , macar impune efortul de a citi si judeca . Dom ' Victor , santeti la comanda ! ... Promit sa postez materiale pe tema ... Editat August 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
StelianP Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Nevasta-mea are in dotare farfurii zburatoare.... Pam,pam!! Nu de putine ori m-am intersectat cu traiectoria lor,sau era cat pe ce. Noroc ca am capul tare si am deprins eschiva din frageda pruncie. Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 A fost si un film in care un nene arunca cu farfurii ... parca " Justice for all " ... cu Al Pacino . In jur de min. 59 , sau pe - acolo ... https://www.youtube.com/watch?v=TriYT3sweKE Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 (editat) Aruncatul farfuriilor este o tradiție grecească , cu ocazia sărbătorilor . Editat August 21, 2017 de Victor Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 (editat) Eu am vazut pe la petreceri ... mai ales la nunti ! https://www.youtube.com/watch?v=RJQ6pk0eJ8A Am si filmare " originala " , ar trebui sa o caut ... bineinteles ca m - am conformat ! ... Editat August 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 Nu cred ca s - ar opune nimeni ... chiar daca continutul ar parea ( si ar putea fi considerat ) dubitativ . Fata de alte gogoserii , macar impune efortul de a citi si judeca . Dom ' Victor , santeti la comanda ! ... Promit sa postez materiale pe tema ... Done ! Link spre comentariu
Postări Recomandate