hpavictor Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Uite un exemplu de pierdut vremea : http://secretelesanatatii.info/ai-telefonul-ascultat-afla-cum-poti-testa-daca-esti-spionat-prin-telefon-teste-si-coduri-rapide/ Invit pe toți userii să nu mai deschidă subiecte noi din categoria " știri fake " adică pe @alcon și cei ce procedează asemenea ... Pot sa posteze aici , fără milă . În acest fel , cei interesați le pot studia mai ușor ... Link spre comentariu
StelianP Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Doar unul fara minte ar nimeri pe un astfel de site si ar zabovi 10 minute,frunzarind titlurile si continutul. Nu inteleg,cum pot fi gasite astfel de balarii ? Invit pe toți userii să nu mai deschidă subiecte noi din categoria " știri fake " adică pe @alcon și cei ce procedează asemenea ..... Asta-i un fel de carantina iar tu esti sanitarul forumului. Buna initiativa. Link spre comentariu
dany_cta Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 (editat) Invit pe toți userii să nu mai deschidă subiecte noi din categoria " știri fake " adică pe @alcon și cei ce procedează asemenea ... Pot sa posteze aici , fără milă . În acest fel , cei interesați le pot studia mai ușor ... I-a venit mintea la cap lui Victor ? Sau el o sa inceapa sa posteze numai aici ?? E distractiv sa vorbeasca de alcon cand eu il consider campion pe Victor la de-astea. Ontopic: Hai sa va dau si eu o stire falsa: si-a revenit Victor ! Editat August 21, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
NICA Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Si uite-asa iar incep vreo 20-30 pagini de aiureli care vor fi mutate la pubela. Link spre comentariu
dany_cta Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 (editat) Si uite-asa iar incep vreo 20-30 pagini de aiureli care vor fi mutate la pubela. Nu conteaza destinatia, conteaza drumul, plimbarea pana acolo ! Editat August 21, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 Invidia e mare ! Asta da știre fake . Acest subiect este pubela bodegii . Este simplu de înțeles . Sper că vă plac subiectele mele . Sper că știți de glumă ! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Uite un exemplu de pierdut vremea : http://secretelesanatatii.info/ai-telefonul-ascultat-afla-cum-poti-testa-daca-esti-spionat-prin-telefon-teste-si-coduri-rapide/ Da, link-ul e intr-adevar un exemplu de pierdut vremea. Mult mai util ar fi sa scrie pe carcasa oricarui smartphone vandut in Ro : "Atentie, dusmanul asculta !" Link spre comentariu
StelianP Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Invidia e mare ! Asta da știre fake . Acest subiect este pubela bodegii . Este simplu de înțeles . Sper că vă plac subiectele mele . Sper că știți de glumă ! Pune,domnule,stiri cu gagici. Link spre comentariu
dany_cta Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Pune,domnule,stiri cu gagici. Cam greu sa gasesti stiri de-alea fake, alea toate sunt adevarate. Altceva e fake la gagici in ziua de azi. Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 (editat) Cu " ascultarile " nu stam rau ... i - am depasit pe americani si pe nemti . Date oficiale . Nu la procente , ci in cifre absolute . Oricat de fake ar vrea unii de pe - aici sa para ( cifrele ) . Ma rog , o fi nevoie ... si de ascultari , si de sustinatori ... Naravul din fire ( profesional si din familie ) n - are lecuire ... genetic , cum zicea un nene p ' aci , pe la carciuma ! Editat August 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
icar Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Ce, stiri de genul ca Hitler a avut farurie zburatoare, nu sunt tot aiureli? La alea de ce li se da crezare si la alea cu telefonul nu? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 (editat) I-a venit mintea la cap lui Victor ? Sau el o sa inceapa sa posteze numai aici ?? E distractiv sa vorbeasca de alcon cand eu il consider campion pe Victor la de-astea. Ontopic: Hai sa va dau si eu o stire falsa: si-a revenit Victor ! Iti dau eu o stire , care nu este fake , cineva anti " feisbuc " si-a facut pagina de " feisbuc " , azi am cautat pagina dar a disparut .O fi fost mana lui Soros.....😂 Editat August 21, 2017 de viobio Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 Mi-a mai semnalat cineva acest lucru . Din postul tau rezulta ceva , adică discutam despre o confirmare absolut serioasă . Anumite date de acolo erau inexacte , dar altele ... erau . Totul e sub lupa , găsesc eu vinovatu' prin metode specifice . Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 In pozitia actuala a tarii noastre ar fi nevoie de ascultari, pentru identificarea elementului subversiv. Chiar cu depasirea cifrelor. Partea proasta e alta. Se mai folosesc (ascultarile) si pentru alte scopuri, ce n-au legatura cu cel principal. E o "meteahna" de care scapam greu, specifica unei tari ce nu a avut o continuitate a experientei (educatiei) in spirit democratic. "Corectiile" necesita timp ... Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Ce spuneti ... a avut Germania farfurii zburatoare , sau nu ? E o intreaga literatura pe tema ... unele mi s - au parut destul de incitante . Ma rog , la bruma de pregatire si cunoastere pe care le posed ... Link spre comentariu
Postări Recomandate