Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Știri care nu sunt știri , adică știri fake !

Postări Recomandate

Uite un exemplu de pierdut vremea : http://secretelesanatatii.info/ai-telefonul-ascultat-afla-cum-poti-testa-daca-esti-spionat-prin-telefon-teste-si-coduri-rapide/

Invit pe toți userii să nu mai deschidă subiecte noi din categoria " știri fake " adică pe @alcon și cei ce procedează asemenea ...

Pot sa posteze aici , fără milă .

În acest fel , cei interesați le pot studia mai ușor ...

Link spre comentariu

Doar unul fara minte ar nimeri pe un astfel de site si ar zabovi 10 minute,frunzarind titlurile si continutul. Nu inteleg,cum pot fi gasite astfel de balarii ?

Invit pe toți userii să nu mai deschidă subiecte noi din categoria " știri fake " adică pe @alcon și cei ce procedează asemenea ...
..

Asta-i un fel de carantina iar tu esti sanitarul forumului. Buna initiativa. :multumesc

Link spre comentariu

Pot sa posteze aici , fără milă .

În acest fel , cei interesați le pot studia mai ușor ...

:rade: :rade: :rade: :rade:

I-a venit mintea la cap lui Victor ? Sau el o sa inceapa sa posteze numai aici ??

E distractiv sa vorbeasca de alcon cand eu il consider campion pe Victor la de-astea.

Ontopic:

Hai sa va dau si eu o stire falsa: si-a revenit Victor !

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Cu " ascultarile " nu stam rau ... i - am depasit pe americani si pe nemti . Date oficiale . Nu la procente , ci in cifre absolute . Oricat de fake ar vrea unii de pe - aici sa para ( cifrele ) . Ma rog , o fi nevoie ... si de ascultari , si de sustinatori ... Naravul din fire ( profesional si din familie ) n - are lecuire ... genetic , cum zicea un nene p ' aci , pe la carciuma !

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio

:rade: :rade: :rade: :rade:

I-a venit mintea la cap lui Victor ? Sau el o sa inceapa sa posteze numai aici ??

E distractiv sa vorbeasca de alcon cand eu il consider campion pe Victor la de-astea.

Ontopic:

Hai sa va dau si eu o stire falsa: si-a revenit Victor !

Iti dau eu o stire , care nu este fake , cineva anti " feisbuc " si-a facut pagina de " feisbuc " , azi am cautat pagina dar a disparut .

O fi fost mana lui Soros.....😂

Editat de viobio
Link spre comentariu

In pozitia actuala a tarii noastre ar fi nevoie de ascultari, pentru identificarea elementului subversiv. Chiar cu depasirea cifrelor.

Partea proasta e alta. Se mai folosesc (ascultarile) si pentru alte scopuri, ce n-au legatura cu cel principal. E o "meteahna" de care scapam greu, specifica unei tari ce nu a avut o continuitate a experientei (educatiei) in spirit democratic.

"Corectiile" necesita timp ...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări