gauss Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 (editat) Tatra din foto ( modelul respectiv ) a fost folosita de OSS , in Germania , imediat dupa razboi . Din multe motive ... , printre care si un compartiment secret in partea din spate , in care incapeau multe . Inclusiv o persoana ( cel putin ) , de voie sau ( mai ales ) de nevoie . Despre Tatra din seria ... , s - a mai vorbit parca in topic , modele mari ( autoturisme ) Tatra am vazut in Ploiesti cand eram copil si adolescent , cu numere de C.D. Editat Noiembrie 3, 2019 de gauss Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Jay Leno a cumparat una ,a reconditionat-o , face parte din colectie ... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Primele TIR-uri romanesti? ... cel din dreapta are agregat frigorific, păcat că nu se vede capul tractor ... Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Tatra T111, 1942-1962. Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 O completare la o poza anterioara, de undeva din spate,dintr-un vitraliu , regele priveste, sper sa nu fie considerata reclama....am mai pus o poza la topicul cu ambrozie, cu o alta forma de ambrozie (allesandra ambrosio) , placuta ochiului si nu numai , si dl.moderator a sters-o.... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Sigla UTB , Uzina de Tractoare Brasov . Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Dar alea cu roţile din faţă apropiate una de alta (cred că erau făcute după ceva American) le-aţi mai prins? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Mie - mi placea cel suprainaltat , pentru vie ... , era ca un barzoi cu 4 picioare . Prima oara cand l - am vazut , am zis ca e o gluma . Incet si in sinea mea , si luand act ca pe vremea aceea nu glumeau prea multi . Cel mai mult mi - a placut TAF - ul cu balama ... , utilaj adevarat ! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Brasov a fost denumit o perioada Orasul Stalin . Iar numele tovarasului a fost scris pe o culme vizibila , cu palcuri de copaci . Cand eram copil , inca se mai puteau distinge ( cu ceva greutate ) cateva litere . Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 In zilele noastre unii au scris cu oi pe dealuri. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Au si oile o vina . Sau " ovina " , nu stiu cum e mai bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate