ctepeo Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Dacă tot aţi pomenit de tancuri Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 La 01.11.2019 la 13:44, ctepeo a spus: Maşinile de epocă, dacă sunt înscrise ca vehicule istorice sunt exceptate de la Taxa Oxigen Din câte stiu, masinile înscrise ca istorice, au limitare la kilometri parcursi anual. N-am avut bani de tanc, asa ca ma multumesc sa folosesc mecanisme planetare la bicicleta. Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 "Ghici ghicitoarea mea" Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 "F.I.A.T." 1500 sau 1800. E cumva în Prahova? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Oleaca de Fiat ... Sa zicem 1800 . Editat Noiembrie 2, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Acum 3 minute, gauss a spus: Oleaca de Fiat ... Sa zicem 1800 . Am vazut prin filme ca erau folosite de mafiotii italieni. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Da ... si Polizia avea Alfa Romeo Alfetta ... P.S. - film de care nu mai stie nimeni . Doar cativa ... Editat Noiembrie 2, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Acum 23 minute, gauss a spus: Da ... si Polizia avea Alfa Romeo Alfetta ... P.S. - film de care nu mai stie nimeni . Doar cativa ... Nu zic nu, cred ca ma numar printre cei putini, ma rog, o parere. In filmul Politistul pilot de curse (Poliziotto Sprint) vazut la cinematograful FAVORIT se folosea altceva, oricum, filmul parea un spot publicitar italienesc la haine si masini. https://en.wikipedia.org/wiki/Highway_Racer Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Asa a si fost ... Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Remarcabila interpretarea lui G.M.Volonte' ,mai ales reconstituirea din piata capraia...in urma cu cca.50 ani aparea Z /Costa Gavras , cu J.L.Trintingnant in rolul procurorului (nom,prenom ,proffesion- indiferent de grad,functie ,decoratii) , coloana sonora Mikis Theodorakis .....prin anii '80 " Missing" de acelasi regizor....merita vazute /macar clipurile de pe net... Editat Noiembrie 2, 2019 de ex.escu Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Pe vremuri se mai faceau (si) filme . Se studiaza azi pe la facultatile de regie - actori . Cu ce rezultate , se vede cu ochiu' liber ... Editat Noiembrie 2, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Acum 4 ore, gauss a spus: Pe vremuri se mai faceau (si) filme . Se studiaza azi pe la facultatile de regie - actori . Cu ce rezultate , se vede cu ochiu' liber ... Da, "Profu" cu ala de zice: "Studente, paletaru'!" sau "Studente, executa-te!". Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Aia nu e actorie . Doar grobianism trivial . De , reclame ... ! Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Una foarte avansată la vremea ei Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 O masina care si-a devansat epoca, realizata de o echipa de la tatra, condusa de un geniu uitat ,Hans Ledwinka, pionier in domeniul motoarelor cu benzina/diesel racite cu aer, constructiei de sasie pentru automobile,camioane ,etc. In poze e o tatra t87(una din cele mai rapide,elegante ,aerodinamice masini, cca.1937) si un vw inspirat de o tatra v570 (porsche si vw au platit pentru ca s-au "inspirat" de la tatra...). Link spre comentariu
Postări Recomandate