Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acu' 48 de ani

Postări Recomandate

La 01.11.2019 la 13:44, ctepeo a spus:

Maşinile de epocă, dacă sunt înscrise ca vehicule istorice sunt exceptate de la Taxa Oxigen

Din câte stiu, masinile înscrise ca istorice, au limitare la kilometri parcursi anual.

N-am avut bani de tanc, asa ca ma multumesc sa folosesc mecanisme planetare la bicicleta.

Link spre comentariu
Acum 23 minute, gauss a spus:

Da ... si Polizia avea Alfa Romeo Alfetta ...

P.S. - film de care nu mai stie nimeni . Doar cativa ...

Nu zic nu, cred ca ma numar printre cei putini, ma rog, o parere.
In filmul Politistul pilot de curse (Poliziotto Sprint) vazut la cinematograful FAVORIT se folosea altceva,  oricum, filmul parea un spot publicitar italienesc la haine si masini.
https://en.wikipedia.org/wiki/Highway_Racer

Link spre comentariu

Remarcabila interpretarea lui G.M.Volonte' ,mai ales reconstituirea din piata capraia...in urma cu  cca.50 ani aparea  Z /Costa Gavras , cu J.L.Trintingnant  in rolul procurorului (nom,prenom ,proffesion- indiferent de grad,functie ,decoratii) , coloana sonora Mikis Theodorakis .....prin anii '80 " Missing" de acelasi regizor....merita vazute /macar clipurile de pe net...

Editat de ex.escu
Link spre comentariu
Acum 4 ore, gauss a spus:

Pe vremuri se mai faceau (si) filme . Se studiaza azi pe la facultatile de regie - actori . Cu ce rezultate , se vede cu ochiu' liber ...

Da, "Profu" cu ala de zice: "Studente, paletaru'!" sau "Studente, executa-te!".

Link spre comentariu

O masina  care si-a devansat epoca, realizata de o echipa  de la tatra, condusa de un geniu uitat ,Hans Ledwinka, pionier in domeniul motoarelor cu benzina/diesel racite cu aer, constructiei de sasie pentru automobile,camioane ,etc.

In poze e o tatra t87(una din cele mai rapide,elegante ,aerodinamice masini, cca.1937)  si un vw inspirat de o tatra v570 (porsche si vw au platit pentru ca s-au "inspirat" de la tatra...).

1024px-Tatra_87_front_(Foto_Hilarmont).JPG

auto 2.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări