Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Aia e pentru ultimul drum ... parca n - ar conta culoarea . Cel putin pentru clienti . Ma rog , un roz sau rosu - ciclam , galben electric sau ceva combinatii fluorescente parca ar fi totusi nepotrivite . Desi , cine stie ... La cate vad in ultimul timp ...

http://www.superredus.ro/cumpara/papuci-cu-blana-roz-cod-a299-1686

Am inteles ca sant si pentru barbati ... cu reducerea ies destul de ieftinache , din pacate , nu au marimea 48 ...poate as fi investit ceva FSN , un violet cu ceva paiete aurii , si sa spun la consoarta ca - i am cadou de la vreun client , sau coleg de scoala din ciclul primar , cu care m - am intalnit intamplator ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Aia e pentru ultimul drum ... parca n - ar conta culoarea . Cel putin pentru clienti . Ma rog , un roz sau rosu - ciclam , galben electric sau ceva combinatii fluorescente parca ar fi totusi nepotrivite . Desi , cine stie ... La cate vad in ultimul timp ...

Vaaai ... ce macabru ! :d

Mie imi place culoarea neagra (la masini). Insa imi creeaza senzatia de oficial, ministerial, prezidential, seriozitate. Nicidecum de dric mortuar, cu toate ca si acelea sunt negre.

Dar nu neaparat, sunt si ... argintii ,

https://www.google.ro/search?q=masina+mortuara+anii+70&client=opera&hs=bn0&tbm=isch&imgil=uJzCSM_K5TVRKM%253A%253BsvXgxf6g7URA1M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.airsalm.ro%25252Fistoria-masinii-funerare-de-la-origine-la-prezent%25252F&source=iu&pf=m&fir=uJzCSM_K5TVRKM%253A%252CsvXgxf6g7URA1M%252C_&usg=__AuBGN79izECqTPQEuYHcXdKe5UQ%3D&biw=1920&bih=970&ved=0ahUKEwiyuvu_ovXVAhXMDxoKHfzEAEoQyjcIMA&ei=CpuhWbKNJsyfaPyJg9AE#imgrc=uJzCSM_K5TVRKM:

... nasol, si griul metalizat imi place ... :57

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Pai ce sa zic ... sant conventii , anumite lucruri ar fi bine sa ramana asa ( cum sant ) . Autoturismele negre ( si in general culoarea neagra ) au fost intotdeauna simbolul autoritatii , mai ales al partii ei mai contondente ... probabil si teama ancestrala de intuneric a contribuit la aceasta alegere . In fine ... Cu argintiul , lumea anglo - saxona are si alte cutume , uneori diferite de ale noastre .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Taman de asta am si dat exemplul ala.Culoarea este ultimul aspect studiat cand se face asemenea achizitie,mai ales SH.Cand o cumperi de noua,culoarea e o optiune,insa cand urmaresti ceva bun SH,culoarea ar trebui sa fie ultima grija...adica prefer sa merg fara probleme intr-o masina rosie,galbena sau mai stiu eu ce curcubeu,decat sa am abonament la service cu una argintie(oricum nu se mai face socoteala pe mai mult de 3-4 ani,si asta cu ceva noroc,daca o prinzi sub 4-5 ani la vanzare,si fara prea multe aventuri).Pt cele mai vechi,chiar nu mai conteaza,asa ca optiunea de culoare primeaza.

Link spre comentariu

Nu m - as sui intr - o masina galbena ... nici daca o iau moka . Si ( chiar ) spun adevarul . Ma rog , fiecare cu standardele lui ...

P .S . - un Porsche 911 ... d' ala greu de condus , verde - smarald ... si nu mi - ar trebui alta masina . Mi - as lua concediu definitiv , platit de stat ... sa vad cum se comporta prin diferite locuri , vara - iarna etc .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Niciodata sa nu spui niciodata.

Eu am mers des cu taxi si la noi chiar nu ai optiune daca nu-ti place galben-toate sunt la fel...de galbene.Deci ori pe jos prin ploaie,ori in masina galbena uscat si fara probleme. :rade:

Stiu ca aici e vorba de masini proprietate...eu n-am o problema cu culoarea masinii,atata vreme cat merge fara mofturi.E vorba de ceva trecator,nu mai e pe viata ca inainte de 89 cand mai schimbai culoarea dupa 15 ani daca te plictiseai de cea originala.

Link spre comentariu

Eeee ... discutia era de masina personala . Altfel , am mers cu taxiu galben ... acolo chiar toate erau integral galbene , cu inscriptia neagra pe portiere ... Ma rog , la noi in Ploiesti e mare diversitate ( la taxiuri ) ... au si ceva galben . Macar initial ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări