Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acu' 48 de ani

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

De acord. Cu mențiunea că ceva poze "sub capotă" ar fi făcut totul și mai interesant. Eventual detalii/explicatii despre transmisie, viteză,  autonomie.

Mă întreb dacă transmisia o fi cu pompă de ulei și hidromotoare, ca la utilajele de azi (cele șenilate).

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu m-aș bucura dacă aș putea achiziționa un (eventual) ARO 250 fabricat in 2019. Ceva autoturism de teren "pur și dur", cu un benzinar de 2.5 / 3 litri sub capotă (clar din import), cu look-ul primului model 240 (cel din revistă) și dotări minimale. Gen AC și geamuri electrice.  Nimic mai mult. 

Deja visez ... un vis frumos. Drama e că acest vis (in alte condiții) putea fi realitate.

Realitatea de azi ne oferă (din păcate) doar reviste si machete. 

Si astea sunt bune la ceva. Macar ne amintesc că a fost odată "ARO" ...

Link spre comentariu

În urma cu niște ani, citisem un articol referitor la o anume ofertă ce ar fi făcut posibilă  revitalizarea ARO.

Cică au venit niște americani, care au propus ca pe platforma Aro să fie montate niște V8-uri de 5 litri plus transmisia aferentă.  Ziceau că un astfel de automobil "tot teren", simplu dur și potent,  ar avea mare succes în SUA.

Din păcate ai noștri n-au fost de acord, susținând că Aro trebuie să rămână 100% românesc. Dacă e așa, mare prostie au facut.

Nu mai rețin dacă era vorba de Aro clasic sau cel din pozele postate de tine, adică cel creeat de catre un grup de entuziaști români...

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
Acum 10 ore, doru3160 a spus:

Cam toate numerele sumeaza 370 lei. Sunt curios cu cat se va vinde o macheta la gata...ingenios mod de a-si vinde ''revista''.

Wrong, toate numerele ajung la 4489  lei. De la numarul 3 incolo revista e vreo 35 lei.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, doru3160 a spus:

...ingenios mod de a-si vinde ''revista''.

Ajungi sa dai cât nu merita. Ce faci daca-ti lipseste un numar? Sau chiar mai multe, pentru ca revista (sau tema) dispare "din lipsa de interes" a onoratului public? Se practica si la noi (De Agostini, etc.)

Link spre comentariu
1 oră în urmă, yo9hrb a spus:

Wrong, toate numerele ajung la 4489  lei. De la numarul 3 incolo revista e vreo 35 lei.

Am calculat varianta cu abonament, altfel, orice om normal la cap nu sta sa vaneze la chiosc fiecare numar.E suficient sa ratezi un numar si ai gafat toata constructia.

Link spre comentariu

Frumoase machete . Ma rog , la un anumit standard , accesibil ( mai ) larg . M - as fi bagat , dar nu m - as putea bucura de ele , ca nu le pot lua la viitoarea adresa . Deja am imprastiat pe cele care le aveam , montate deja , mai am la cutii ( nedesfacute ) , sunt in tratative sa le instrainez si pe acestea . 

Link spre comentariu
Acum 50 minute, doru3160 a spus:

Am calculat varianta cu abonament, altfel, orice om normal la cap nu sta sa vaneze la chiosc fiecare numar.E suficient sa ratezi un numar si ai gafat toata constructia.

Wrong again, ai calculat pana la numarul 12. Mai sunt inca 118 numere. La abonament pretul unei reviste este cu un leu mai mic decat la liber.

Citat de pe site:

Al treilea pachet se livreaza cu numerele 9, 10, 11 si 12 in 27 noiembrie 2019 - 139.60 lei si asa mai departe pana la sfarsitul colectiei .

Parerea mea este ca, totusi, e prea scump si se intinde pe o durata foarte mare.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări