alcon Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Vanden Plas 1962 Vanden Plas Princess 4 Litre Limousine Link spre comentariu
alcon Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Ceva extrem de interesant, ma felicit ca am gasit acest link! http://www.primeportal.net/trucks/anon_idf/at-l_artillery_tractor/ Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 2, 2019 Partajează Postat Septembrie 2, 2019 (editat) De acord. Cu mențiunea că ceva poze "sub capotă" ar fi făcut totul și mai interesant. Eventual detalii/explicatii despre transmisie, viteză, autonomie. Mă întreb dacă transmisia o fi cu pompă de ulei și hidromotoare, ca la utilajele de azi (cele șenilate). Editat Septembrie 2, 2019 de +_Florin_+ Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 ARO240 Eu am achizitionat primul numar al revistei. http://www.eaglemoss.com/ro-ro/machete/construiete-macheta-legendarului-aro240/?gclid=EAIaIQobChMI6PWposXT5AIVxKQYCh1cCA6dEAAYASAAEgJiRfD_BwE Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Astazi am achizitionat si al doilea numar al revistei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Cam toate numerele sumeaza 370 lei. Sunt curios cu cat se va vinde o macheta la gata...ingenios mod de a-si vinde ''revista''. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Eu m-aș bucura dacă aș putea achiziționa un (eventual) ARO 250 fabricat in 2019. Ceva autoturism de teren "pur și dur", cu un benzinar de 2.5 / 3 litri sub capotă (clar din import), cu look-ul primului model 240 (cel din revistă) și dotări minimale. Gen AC și geamuri electrice. Nimic mai mult. Deja visez ... un vis frumos. Drama e că acest vis (in alte condiții) putea fi realitate. Realitatea de azi ne oferă (din păcate) doar reviste si machete. Si astea sunt bune la ceva. Macar ne amintesc că a fost odată "ARO" ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Asa e, putea fi realitate, dar cu hotii astia, ce pretentii poti sa ai? https://postimg.cc/gallery/xnyvcxga/ Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 (editat) În urma cu niște ani, citisem un articol referitor la o anume ofertă ce ar fi făcut posibilă revitalizarea ARO. Cică au venit niște americani, care au propus ca pe platforma Aro să fie montate niște V8-uri de 5 litri plus transmisia aferentă. Ziceau că un astfel de automobil "tot teren", simplu dur și potent, ar avea mare succes în SUA. Din păcate ai noștri n-au fost de acord, susținând că Aro trebuie să rămână 100% românesc. Dacă e așa, mare prostie au facut. Nu mai rețin dacă era vorba de Aro clasic sau cel din pozele postate de tine, adică cel creeat de catre un grup de entuziaști români... Editat Septembrie 17, 2019 de +_Florin_+ Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Acum 10 ore, doru3160 a spus: Cam toate numerele sumeaza 370 lei. Sunt curios cu cat se va vinde o macheta la gata...ingenios mod de a-si vinde ''revista''. Wrong, toate numerele ajung la 4489 lei. De la numarul 3 incolo revista e vreo 35 lei. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Acum 11 ore, doru3160 a spus: ...ingenios mod de a-si vinde ''revista''. Ajungi sa dai cât nu merita. Ce faci daca-ti lipseste un numar? Sau chiar mai multe, pentru ca revista (sau tema) dispare "din lipsa de interes" a onoratului public? Se practica si la noi (De Agostini, etc.) Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 1 oră în urmă, yo9hrb a spus: Wrong, toate numerele ajung la 4489 lei. De la numarul 3 incolo revista e vreo 35 lei. Am calculat varianta cu abonament, altfel, orice om normal la cap nu sta sa vaneze la chiosc fiecare numar.E suficient sa ratezi un numar si ai gafat toata constructia. Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 (editat) A fost si Dacia 1300... inca pe stoc la 3500 ! https://www.olx.ro/oferta/vand-macheta-dacia-1300-toate-nr-sigilate-IDcN065.html#6d56acb16b;promoted Editat Septembrie 18, 2019 de okean Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Frumoase machete . Ma rog , la un anumit standard , accesibil ( mai ) larg . M - as fi bagat , dar nu m - as putea bucura de ele , ca nu le pot lua la viitoarea adresa . Deja am imprastiat pe cele care le aveam , montate deja , mai am la cutii ( nedesfacute ) , sunt in tratative sa le instrainez si pe acestea . Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Acum 50 minute, doru3160 a spus: Am calculat varianta cu abonament, altfel, orice om normal la cap nu sta sa vaneze la chiosc fiecare numar.E suficient sa ratezi un numar si ai gafat toata constructia. Wrong again, ai calculat pana la numarul 12. Mai sunt inca 118 numere. La abonament pretul unei reviste este cu un leu mai mic decat la liber. Citat de pe site: ✔ Al treilea pachet se livreaza cu numerele 9, 10, 11 si 12 in 27 noiembrie 2019 - 139.60 lei si asa mai departe pana la sfarsitul colectiei . Parerea mea este ca, totusi, e prea scump si se intinde pe o durata foarte mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate