Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acu' 48 de ani

Postări Recomandate

Un avion cu decolare si aterizare aproape verticale a fost produs si la noi, in licenta, Fieseler Fi156 ; cu vant favorabil un pilot bun, "barza" decola/ateriza aproape de pe loc.

Link spre comentariu
Acum 21 ore, alcon a spus:

Stunning Photos Show The Sexy Models Of 1980s Autobuff Magazine
https://designyoutrust.com/2019/03/stunning-photos-show-the-sexy-models-of-1980s-autobuff-magazine/

Eu am mai spus : americanii au fost geniali. Cel puțin în perioada '50 ... '90.

Nicio altă națiune nu a produs (in serie mare) automobile cu asemenea prezența scenică (dimensiuni și design), motorizare "de vis" (de regulă 5l V8) și confort de sufragerie pe roți.

În perioada sus menționată, ei au făcut mașini "adevărate", în adevăratul sens al cuvântului. 

Adică "pe sufletul (sau visul)  omului".

Fără restricții la consum, la dimensiuni/ design sau confort.

Că și-au permis datorită realităților vremii, e altă poveste. Și asta nu stirbește nicicum genialitatea proiectanților de automobile din SUA.

Link spre comentariu

Dacă ai schimbătorul la volan:

1) Nu mai dai cu cotul în cel care stă prea lângă tine;

2) Uneori poţi trece de pe un scaun pe altul şi în cazul scaunelor din faţă.

Link spre comentariu

Eu n - am nevoie sa trec de pe un scaun pe altul ( cele din fata ) . Nu le folosesc , conduc de pe locul din spate . Altfel , de ce ar trebui schimbat locul ( din fata ) prin interior ? Masinile sant in imersiune , n - au usi ( doua ) in fata ? 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 23 minute, Dan85 a spus:

Cum sa dai cu cotul in pasager cand schimbi viteza?  Schimbi macazul cu ranga? :rade:

Dacă e maşina mai mică şi stai mai lăbărţat cu picioarele, rişti iei coate de la şofer. Am păţit-o uneori, deşi nu sunt gras sau înalt.

Link spre comentariu

Asta e bine ... , nu te ia somnul . Poate fi folositor in caz de eveniment rutier , mai ales daca nu e purtata centura de siguranta . Si nici nu se pierd chestii interesante , vizibile ( mai bine ) de pe locul din fata . Gagici semnificative pe trotuar ( in orase ) , masini care ies in decor ( pe drumurile extravilane ) etc . 

P.S. - caut autoturism ( nu autobuz ... ) in care sa pot sta labartzat . Indiferent de locul ocupat ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări