Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acu' 48 de ani

Postări Recomandate

Acum 1 oră, ola_nicolas a spus:

. Eu am devenit astfel inamicul, care trebuie distrus cu orice pret, indiferent de evolutia discutiei si de argumentatia logica adusa. Asadar, discutia mea cu Ion_Bumbu a incetat acolo, la acea interventie in care m-a avertizat ca nu conteaza argumentatia, ci doar faptul ca eu prin opinia mea, am devenit dusmanul lui. In alta ordine de idei, discutia despre unele aspecte ale reformei limbii romane, nu are nici o legatura cu discutia despre monarhie. Asadar observatia ta, suferea de o evidenta frantura logica....

telenovela

Link spre comentariu

Superb sfârșit de an ... intre " șapca lui de Gaulle " si " frumoasa americană "  s-ar putea intitula ansamblul de imagini. Pentru iubitorii de  frumos. Auto vintage, desigur  :d

Link spre comentariu
33 minutes ago, +_Florin_+ said:

N-ar conta prea tare ...

Mai ales ca in perioada aia se uitau bine peste ocean rusii la masinile americane, Volga si mai ales Ciaika, GAZ 13 au elemente inspirate de la ei.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Buna

Poi sa va fie rusine.

Nu recunoasteti nici unul ca va plac frantuzoaicele.

De orice tip,Ca o fi 2CV,ca o fi o dama traznet.

Mie-mi plac.Toate.Nu pot obtine o masina 2CV de aici.

O frantuzoaica o "fabric" pe moment,o sa-i explic cum e cu "sarutul

francez" si o prostesc eu cumva.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu
Acum 1 oră, -Atlas- a spus:

Buna

Poi sa va fie rusine.

Nu recunoasteti nici unul ca va plac frantuzoaicele.

.............

Apoi io recunosc, încă din vremea copilariei ma îndrăgostisem de una. Pallas CX 2000 îi zicea. Se nascuse prin '83, era in culmea gloriei ... lungă și suplă, chiar făcea impresie pe unde trecea... ce vremuri !

Celelalte erau mai mignone - cum zice Doru. Simpatice foc, dar cam firave ... :rade:

Un an nou fericit sa aveti !

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări