Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Ar fi bine de urmarit link - urile . Ma rog , sant in engleza . Eventual de " sapat " un pic ... Unele motoare au 1.000 ore pana la prima revizie - reparatie . La cilindreea ( echivalenta ) , sant mai mici ca motoarele de motociclete serioase , din care multe sant in doi timpi . In numar de milioane . Care poluare ? ... Ca idee , sant mai scumpe decat o masina medie spre buna ( noua , la dealer ) . Unele , de cateva ori . O drona medie ( serioasa ) trece de milionul de dolari .

P .S . - eu am adus subiectul Wankel in topic . Personal , ma intereseaza performantele lor in domeniul aeronautic . Stiam de ele , si am pipait ( fizic ) cateva , inainte sa fiu user Elforum . Restul ...

Revizie la 1000 de ore de zbor?

Mi se pare nerealist chiar pentru aeromodele (fără să mă pricep la aeromodelism). A mai fost prezentat aici un ste unde chipurile se făcea cercetare pentru zboruri cosmice, dar era mai mult staniol pe acolo.

Singurile drone serioase sunt cele din dotarea armatei, ceilalți ncearcă să-și faca publicitate.

Link spre comentariu

Dacă citeati toată postarea , si mai dadeati 2-3 click - uri , găseati ceea ce am scris . Se pare că e prea greu sau complicat . Drona de 1 Milion de USD nu e decat militară , sau pe - acolo . Nu se permit rateuri , din motive de ... În fine ... crede fiecare ce vrea .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Dacă citeati toată postarea , si mai dadeati 2-3 click - uri , găseati ceea ce am scris . Se pare că e prea greu sau complicat . Drona de 1 Milion de USD nu e decat militară , sau pe - acolo . Nu se permit rateuri , din motive de ... În fine ... crede fiecare ce vrea .

...mama si era gata sa ne spuneti si motivele, bine ca nu v-a scapat si v-ati oprit la timp cu divulgarea secretului, ca cine stie, poate venau oamenii in negru!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări