overdrive Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 In urma convorbirii cu colegul @vlad228 am hotarit sa reiau proiectul cu telecomanda volum dar folosind PGA2310-2311-2320.Furnizorul polonez aduce potentiometre din joi in pasti asa ca am renuntat la idee.Deci eu am disponibile 12 bucati seria PGA care se pot transforma in kituri , asta daca doresc colegii de pe forum.Telecomanda va fi tip RC5 ca sa gasesti la orice colt de strada dar nu o sa folosim modul TV ci modul AUDIO pentru a nu interfera cu TV-urile.Vlad a propus 4 intrari comutate cu relee , stby si fara afisor.Astept eventuale idei, Link spre comentariu
hixpp02 Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Parerea mea ar fi ca, un display ar prinde bine. Nu ar complica foarte mult lucrurile nici nu costa mult. Link spre comentariu
overdrive Postat August 19, 2017 Autor Partajează Postat August 19, 2017 De acord dar unii colegi vor cit mai ieftin... Link spre comentariu
Mircea Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 E mai elegant cu niste LED-uri de 2mm, mate. Un LCD e mai greu de pus (in regim amator) pe un panou frontal. In plus, spatiul ocupat este mult mai mic. Eu am optat pentru relee ca sa fac comutarile. Comuti foarte rar, deci uzura e minima. Click-ul de la comutare are farmecul lui. Spor la treaba! Link spre comentariu
overdrive Postat August 20, 2017 Autor Partajează Postat August 20, 2017 Pai eu nu am probleme cu click-ul ca pun releu de mute sau comand un mute la PGA cit timp se comuta releul.Ideea cu led de 3mm pe fata a promovat-o si @vlad228. Link spre comentariu
vlad228 Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 (editat) Pe mine ma intereseaza mai mult ideea cu led pe fata si buton de selectie separat pentru fiecare sursa din cauza ca vreau sa integrez acest controller de volum sisurse in amplificatorul la care lucrez. Mi se pare ca este mult mai elegant sa am pe fata doar cateva butoane aliniate frumos, discrete, impreuna cu ledurile aferente care sa lumineze doar cat sa fie vizibile. Imi pare a avea un aer mai retro asa. Daca se doreste un modul de sine statator, cred ca este mai frumos cu un display pe care sa se afiseze datele necesare. Editare ulterioara: eu cred ca se poate proiecta astfel incat kitul sa suporte ambele variante de afisare. Oricum, eu sunt interesat de in kit. Editat August 20, 2017 de vlad228 Link spre comentariu
Mircea Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Pai eu nu am probleme cu click-ul ca pun releu de mute sau comand un mute la PGA cit timp se comuta releul.Ideea cu led de 3mm pe fata a promovat-o si @vlad228. Era vorba de click-ul mecanic al releului. Link spre comentariu
overdrive Postat August 20, 2017 Autor Partajează Postat August 20, 2017 Am priceput!Si mie imi place cand aud cand ''croncane'' ceva , ca ceva lucreaza pentru mine.Cred ca este o faza legata de actiune-reactiune.Asa suntem noi construiti si e misto asa. Link spre comentariu
overdrive Postat Octombrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Haideti colegii!Idei? Link spre comentariu
Romica_t Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Am cateva PGA2311 de vanzare, ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum