Vizitator unbut Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 Este vorba de un proiect..nu-l vreau gata cumparat..vreau sa-l fac eu ..Vreau sa fac un dispozitic pentru contorizarea oreleor intr-o firma sa zicem. Fiecare angajat va avea o cartela magnetica care va fi trecuta printr-un dispozitiv la intrare in firma si la iesire .. astfel se vor contoriza numarul orelor..datele vor fi trimise catre un calculator si memorate intr-un fisier..Cum as putea face dispozitivul de citire al cartelelor.. ma poate ajuta cineva cu o schema sau niste linkuri ceva ?Pot sa-l fac cu un PIC 16F876 - 20 ? ..daca nu cu ce PIC sau cum..Multumesc anticipat ... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 Ce fel de cartele? magnetice? cu chip? perforate? :smt003 Link spre comentariu
laStudiu Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Mai bine folosesti RFID. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Ce fel de cartele? magnetice? cu chip? perforate? :smt003A precizat omul cartela, mai citeste odata ce a scrissi eu zic ca RFID Link spre comentariu
Vizitator unbut Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 aplicatia presupune sa folosesc cartele magnetica in genul cardurilor de cumparaturi ( metro, gima ) .. :> ma puteti ajuta ?Ce mi-ar trebui pentru dispozitiv .. ? cum sa citesc cartela ? s-o identific .. n-am gasit nici o schema nimic .. :( Link spre comentariu
bogdanel Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Citire: sunt module cititoare de cartele, care dau afara datele in serial sincron, cauta pe google. Semnalele seriale sincrone le dai mai departe picului in serialul lui.Identificare: ce citeshti trebuie comparat cu ce ai stocat in prealabil, in soft. Simplu, dar nu este proiect de incepator. Link spre comentariu
Vizitator unbut Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 o denumire, o serie ceva pentru aceste cititoare de cartele ? Link spre comentariu
bogdanel Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 http://www.google.fr/search?hl=fr&q=mag ... ader&meta= Sanatate maxima. Link spre comentariu
Vizitator unbut Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 am gasit un card reader KDR 1480. Presupun ca trebuie sa-l conectez cu un PIC cu care sa transmit datele spre portul serial. A mai lucrat cineva cu un card reader din asta ? Cum transmite datele..am 3 fire + 2 de alimentare. Imi trebuie toate cele 3 fire sau transmite doar prin unul ? ..nu am gasit nicaieri un datasheet despre KDR sa stiu ce-s cu firele alea 3 :(Ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
Vizitator spider_ktx Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 http://www.arihav.com/Products/DataShee ... Reader.pdf poate te ajuta... Link spre comentariu
Vizitator unbut Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 pot sa-l conectez cu PIC 16f876 ? sau ce pic mi-ar trebui sa iau datele de la el si sa le trasmit prin serial la calculator ? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator unbut Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 am incercat sa transmit datele serial. Aceste KDR-uri trimit datele in acet fel ?Eu la iesire pe fiecare din cele 3 fire am 5 volti si asta cand trec cartela prin el sau nu. o fi stricat ? daca am 5 volti mereu eu nu pot face distinctie intre 0 logic si 1 logic. cum pot decodifica datele ? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator unbut Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 stie cineva cum transmite un card reader din asta datele ? :| .. ce ar trebui sa am la iesire pe cele 3 fire ..ce voltaj ? :-s Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum