TIMIS STEFAN Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Buna ziua am o problema cu un generator de curent motor in 2 timpi Marca valex pocket 1000 Nu are scanteie la bujie am schimbat ( Modulu de aprindere CDI , Bobina magnetou , Bobina de inductie ) toate leam pus noi si tot nu are scanteie. Va rog sa ma ajutati. Link spre comentariu
iop95 Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Le-ati verificat inainte de montare? Le alimentati si simulati ruptorul prin punerea la masa si decuplarea firului respectiv. Ati verificat ruptorul daca deschide/ daca izolatia e dusa si da la masa... Condensatorul paralel cu ruptorul - de verificat / inlocuit. Il puteti scoate temporar si vazut daca apar scantei. Link spre comentariu
kinderu56 Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 incerca sa pui niste poze Link spre comentariu
riderinblack Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Nu are ruptor, e aprindere electronica cu CDI. Verifica senzorul care citeste turatia motorului si da comanda in CDI sa nu fie cu probleme. Daca ala nu merge nu vei avea scanteie. Banuiesc ca piesele de schimb sunt identice cu ce e pe generator si nu sunt cumparate "la plesneala" ca atunci e logic sa nu mearga. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Generatorul e nou? Daca da,atunci are garantie si trebuie sa te duci la ei sa ti-l schimbe. Daca-i cumparat mai demult atunci la ''meserias'' cu el sau schimbi tu CDI-ul,daca gasesti. Verifica in prima faza CDI-ul. Link spre comentariu
kinderu56 Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Buna ziua am o problema cu un generator de curent motor in 2 timpi Marca valex pocket 1000 Nu are scanteie la bujie am schimbat ( Modulu de aprindere CDI , Bobina magnetou , Bobina de inductie ) toate leam pus noi si tot nu are scanteie. Va rog sa ma ajutati. pai spune ca sunt noi , daca punea o poza sau mai multe poate ne dadeam seama de problema Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat August 21, 2017 Autor Partajează Postat August 21, 2017 am gasit defectul Aprindere CDI si cea Noaua si cea Veche sunt defecte Va multumim pentru informati Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat August 24, 2017 Autor Partajează Postat August 24, 2017 (editat) Va rugam sa ne spuneti de unde as putea Cumpara o Aprindere generator dar sa fie de Firma nu Chinezarie am comandat 2 bucati de la Piese roco dar nu sunt Bune sunmt Chinezarii Dar sa fie ca in Poze pe Aprinderea originala e scris YP 1E45A 050823 Editat August 24, 2017 de TIMIS STEFAN Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Pai cauta la magazinele care comercializeaza generatoare.Sigur o sa gasesti si si aprindere pentru generatorul pe care-l ai. Verifici sa fie de firma,nu chinezarie. Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat Septembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Va rugam sa mi dati o Schema interioara de la Aprindere generator CDI Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 In general aprinderile sint turnate-n rasina. Chiar daca, prin absurd,ai incerca sa vezi piesele din aprindere,n-ai rezolva nimic pentru ca in momentul ''demolarii'' aprinderii,ai sparge totul. Eu iti sugerez sa cumperi o aprindere noua de la magazinele sthil specializate ce comercializarea unelte scule, electrice,motocoase,etc,etc. Daca aprinderea este defecta sau se defecteaza in garantie,ti-o schimba. Trebuie doar sa indici clar cum se numeste generatorul . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum