Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de curent Motor in 2 timpi

TIMIS STEFAN

Postări Recomandate

Buna ziua am o problema cu un generator de curent motor in 2 timpi Marca valex pocket 1000 Nu are scanteie la bujie am schimbat ( Modulu de aprindere CDI , Bobina magnetou , Bobina de inductie ) toate leam pus noi si tot nu are scanteie. Va rog sa ma ajutati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TIMIS STEFAN

4

• GEO 53 BN

3

• kinderu56

2

• iop95

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Le-ati verificat inainte de montare? Le alimentati si simulati ruptorul prin punerea la masa si decuplarea firului respectiv.

Ati verificat ruptorul daca deschide/ daca izolatia e dusa si da la masa...

Condensatorul paralel cu ruptorul - de verificat / inlocuit. Il puteti scoate temporar si vazut daca apar scantei.

Link spre comentariu

Nu are ruptor, e aprindere electronica cu CDI. Verifica senzorul care citeste turatia motorului si da comanda in CDI sa nu fie cu probleme. Daca ala nu merge nu vei avea scanteie. Banuiesc ca piesele de schimb sunt identice cu ce e pe generator si nu sunt cumparate "la plesneala" ca atunci e logic sa nu mearga.

Link spre comentariu

Generatorul e nou? Daca da,atunci are garantie si trebuie sa te duci la ei sa ti-l schimbe. Daca-i cumparat mai demult atunci la ''meserias'' cu el sau schimbi tu CDI-ul,daca gasesti. Verifica in prima faza CDI-ul.

Link spre comentariu

Buna ziua am o problema cu un generator de curent motor in 2 timpi Marca valex pocket 1000 Nu are scanteie la bujie am schimbat ( Modulu de aprindere CDI , Bobina magnetou , Bobina de inductie ) toate leam pus noi si tot nu are scanteie. Va rog sa ma ajutati.

pai spune ca sunt noi , daca punea o poza sau mai multe poate ne dadeam seama de problema

Link spre comentariu

Va rugam sa ne spuneti de unde as putea Cumpara o Aprindere generator dar sa fie de Firma nu Chinezarie am comandat 2 bucati de la Piese roco dar nu sunt Bune sunmt Chinezarii

Dar sa fie ca in Poze

pe Aprinderea originala e scris YP 1E45A 050823

post-218985-0-40585200-1503565367_thumb.jpg

post-218985-0-51837500-1503565378_thumb.jpg

Editat de TIMIS STEFAN
Link spre comentariu

In general aprinderile sint turnate-n rasina. Chiar daca, prin absurd,ai incerca sa vezi piesele din aprindere,n-ai rezolva nimic pentru ca in momentul ''demolarii'' aprinderii,ai sparge totul. Eu iti sugerez sa cumperi o aprindere noua de la magazinele sthil specializate ce comercializarea unelte scule, electrice,motocoase,etc,etc. Daca aprinderea este defecta sau se defecteaza in garantie,ti-o schimba. Trebuie doar sa indici clar cum se numeste generatorul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări