Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Universum Tv

Emil 1986

Postări Recomandate

Va rugam sa ne spuneti si noua componentele cele mai importante din tv-u....sau uitati-va pe placa daca scrie vreun chassis.

Va pot da eu niste exemple de chassis-uri : E6 , E9A etc,etc....

Link spre comentariu

galeria ta de 13 poze valoreaza aproximativ zero barat , cita vreme nu pui poze cu procesorul tvc-ului . si totusi ... o singura poza din cele 13 are o valoare intrinseca utila , din care se deduc urmatoarele informatii ...

marca tvc ... universum

model tvc ... FT7117

sasiu tvc ... 5000

diagonala tvc ... 72cm

mai departe , sa-l lasam si pe dl florin iordache sa manince si gura lui o piine , urmind sa-ti dea el link-ul de pe elektrotanya unde se afla caietul service / schema acestui aparat ... :hamac

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

ei , uite ca s-a incordat el un pic si ne-a demonstrat tuturor ca mai stie inca un site in afara de cel din postarea mea precedenta ...

ce mai tura-vura , ne-a dat peste nas , ne-a omorit pe toti ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

ei , uite ca s-a incordat el un pic si ne-a demonstrat tuturor ca mai stie inca un site in afara de cel din postarea mea precedenta ...

ce mai tura-vura , ne-a dat peste nas , ne-a omorit pe toti ...

O aveam si pe calculatorul meu schema.dar este destul de mare...are 8Mb-9Mb si nu pot sa i-o atasez schema aici...

Merge doar pana la 1Mb sa atasez pe forum. Deci de aceia le dau mai mult link-uri pe forum....pentru ca nu prea se gasesc scheme mici,adica care sa aibe sub 1Mb. :reytre

Dar totusi,daca dvs gasiti vreo modalitate de a atasa scheme mari pe forum...spuneti-o si mie modalitatea dvs.

Va multumesc foarte mult pentru intelegere !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

pe pini finalului video am urmatoarele tensiuni:

1:4,2

2:11,4

3:4,2

4:4,2

5:151

6:5,7

7:11,6

8:0

9:9

10:11

11:5

12:9,6

13:12,2

14:6,9

15:9,6final_video_universum.gif

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări