Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Elektronika VL100

Postări Recomandate

mi-a distrus traful de linii, s-a umflat si are spire in scurt. Intre timp am gasit la cineva un alt TV ce se poate alimenta tot la 12 V dar are vreo 11 inch ecranul pe diagonala, e mult mai mare. Sa verific ce poate traful de linii si cum as putea sa il implantez in elektronika.

TV-ul donator de organe e un Elta radio am/fm si TV

M-ar tenta sa identific pinii tubului cinescopic chinezesc, are tot 7 pini, ar functiona sa adaptez conectorul rusesc la tensiunile elta-ului? am de testat vreo 4 tuburi rusesti, unul e nou in cutia originala , alte 3 in TV-uri ( toate 3 fara trafuri de linii ) un elektronika vl100 si 2 silelis 405

Editat de suat
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suat

9

• VAX

3

• surubarila

2

• QQme

1

Top autori în acest subiect

am mai ramas cu 3 tuburi. am identificat pinii.... (aia e grila, aia e katod, ala e filament.....) hai sa dau drumu...la fel cum s-a aprins...asa s-a si stins. ce pot oferi? merge sa il "pacalesc" cu vreo rezistenta? fac proba cu bec de lanterna intai

Editat de suat
Link spre comentariu

am defrisat TV-ul functional din care am extras traful de linii. nu se prea pupa cu ce am eu nevoie. traful de linii original da tensiune de filament si alimenteaza baleajul orizontal. ma face sa cred ca traful xe linii original a crapat datorita celorlalte lucruri ce le alimenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări