Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

La ce folosesc usb-urile din monitor?

Vizitator

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Doresc un design nou la un pc. Vreau carcasa noua, eleganta, expusa vizibil si un management al cablurilor cat mai placut ochiului. Elimin cablul de retea, pun placa wireless, elimin mouse-ul, tastatura si upgradez la wireless acest calc. Pe birou vreau sa am monitorul si tastatura si mouse-ul. Unitatea va sta mai departe de birou, langa priza si cu tv-ul aproape, cu posibilitatea de conectare si pe tv dar nu acum. In unitate vor intra 2 matze. Priza si monitorul pe care le pot face aproape insesizabile in peisaj. Pana acum am stat cu monitorul conectat pe portul vga. Va intreb, daca ma leg de la unitate la monitor cu cablu vga sau dvi, exista vreo posibilitate ca acele usb-uri sa comunice cu usb-urile unitatii? Sa obtin un fel de prelungitor usb prin unul din cabluri? As baga imprimanta in monitor ca sa mai reduc traversarea cu un fir in plus. Nu am incercat si nu stiu pentru ce am acele porturi disponibile in monitor. Momentan pc-ul e dezasamblat, deci testele m-ar costa ceva timp.

post-249000-0-01540400-1503096414_thumb.jpg

post-249000-0-73162400-1503096448_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

1

• Mircea

1

• tudor_x19

1

• Den

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ca sa functioneze mufele usb trebuie sa duci un cablu de la monitor la pc suplimentar.(vezi mufa usb de langa intrarea dvi).Altfel nu ai sanse de functionare.

Link spre comentariu

La vechimea lui ar putea sa fie usb-uri din primele generatii gen 1.0, probabil bune pentru mouse si tastatura. Unul din usb-uri cred ca e marcat diferit, celelalte sunt un hub. Pui un cablu usb de la calculator in cel singular (upstream) si infigi tastatura, mouse si imprimanta in monitor, o gaura in birou, un capac fereastra pentru mascarea firelor si s-a rezolvat

Link spre comentariu

P.S. e un upgrade la designul camerei. Va fi un birou nou si o carcasa noua in care sa bag ce am acum. Calcu si-a facut traiul, si-a mancat malaiul. Are sfantul xp dar tine si 7 daca vreau. Alte versiuni nu am mai testat. Nu sunt gamer. Citesc si eu o stire, fac un xcel, pierd vremea pe youtube, mai printez o foaie. Pentru astea inca merge. Nu e vreo scula cu spemii de nuclee si de rami. Are pentium dualcore care la vremea lui era miezul tehnologiei. Daca il bag intr-o carcasa mai sexi, mai lucioasa se schimba aspectul. Am una gri cu geam lateral. Nu e prea estetic sa vezi firele prin el acum, dar aia mi-a cazut prin mana atunci, a fost moca si mi-a convenit. Acum o sa iau una complet opaca si cu o infatisare mai noua. Multumesc de sfaturi. Mi-ar fi mai usor sa pun pe masa un laptop dar ne-am invatat cu asta si eu si sotia. Laptopurile la deplasari. Daca tot mesterim la el , ne regasim usor fisierele fiecare. Ps. Monitorul e sh de cand am format unitatea asta cu ce mi-a ramas de la un upgrade adevarat, cu placa de baza, procesor, rami, placa video si ce am schimbat acum 3 ani. Daca lasam piesele asa, le deterioram. Am capatat o carcasa si am reincropit o unitate in ea, am cumparat un monitor si am l-am pus in functiune si pe batranul asta.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Acelea exista ca sa nu te apleci la unitate sa bagi stick-ul in spate. Pur si simplu puneti un cablu usb A-B (de imprimanta) in gaura aceea mai patrata (usb B) care va intra in unul din porturile usb din spatele calculatorului. Cele doua mufe usb din monitor le folositi cum se folosesc acum mufele usb de pe carcasa unitatii, in partea din fata. E o chestie de comoditate mai mult.

Si eu zic la fel, nu sunt usb 2.0 ci cred ca maximum 1.1 .

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Pur si simplu puneti un cablu usb A-B (de imprimanta) in gaura aceea mai patrata (usb B) care va intra in unul din porturile usb din spatele calculatorului. Cele doua mufe usb din monitor le folositi cum se folosesc acum mufele usb de pe carcasa unitatii, in partea din fata.

Confirm si eu spusele colegului,si modelul meu funct. conform descrierii de mai sus.

Editat de tudor_x19
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări