Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatorii electrolitici polimerici

VEF

Postări Recomandate

Buna ziua ! Intreb si eu ca ala care nu stie am vazut ca au aparut acum niste condensatori electrolitici diferiti de ce stiam eu polimerici cica au impedanta sau ESR+ul mai mic . Condensatorii astia normali pot fi inlocuiti cu asa ceva . Am oplaca de baza la care trebuie sa schimb mai multi si de aia intreb . N+am prea vazut seamana cu aia electrolitici smd parca . Daca ii pun asa ceva nu apar probleme nu functioneaza tot in parametrii normali nu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VEF

2

• surubarila

1

• Freaka666

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asa+i pana la urma stau cam inghesuti si dupa ma gandesc car trebui si izolati ca unii de alti . Am vazut ca au mai aparut si electrolitici din astia ca pana acum cu ESR mai mic o fi ceva cu ei

Link spre comentariu

Exact, puneti ce a fost . Depinde si cum a fost proiectata placa, alea mai "de firma" si "ultra durable" au doar polimerici pt ca rezista la temperaturi si ripluri mari. Si pe o placa de baza sunt foarte multi de 2200uF-3300uF care sunt destul de scumpi 6-9lei bucata probabil o reinnoire de electrolitici depaseste pretul placii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări