VEF Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Buna ziua ! Intreb si eu ca ala care nu stie am vazut ca au aparut acum niste condensatori electrolitici diferiti de ce stiam eu polimerici cica au impedanta sau ESR+ul mai mic . Condensatorii astia normali pot fi inlocuiti cu asa ceva . Am oplaca de baza la care trebuie sa schimb mai multi si de aia intreb . N+am prea vazut seamana cu aia electrolitici smd parca . Daca ii pun asa ceva nu apar probleme nu functioneaza tot in parametrii normali nu Link spre comentariu
surubarila Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Sanatate permanenta ! Or fi fost inventati de "odioasa" , e o gluma desigur...Cel mai bine ii inlocuiest cu ce a fost acolo. Link spre comentariu
VEF Postat August 19, 2017 Autor Partajează Postat August 19, 2017 Asa+i pana la urma stau cam inghesuti si dupa ma gandesc car trebui si izolati ca unii de alti . Am vazut ca au mai aparut si electrolitici din astia ca pana acum cu ESR mai mic o fi ceva cu ei Link spre comentariu
Freaka666 Postat August 23, 2017 Partajează Postat August 23, 2017 Exact, puneti ce a fost . Depinde si cum a fost proiectata placa, alea mai "de firma" si "ultra durable" au doar polimerici pt ca rezista la temperaturi si ripluri mari. Si pe o placa de baza sunt foarte multi de 2200uF-3300uF care sunt destul de scumpi 6-9lei bucata probabil o reinnoire de electrolitici depaseste pretul placii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum