Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator yamaha a-45

powerlight

Postări Recomandate

Salut,incerc sa-i dau de cap acestui amplificator care e al fratelui meu si nu pricep ce are.Spune el ca nu l-a folosit ceva timp apoi i-a dat drumu si a mers 2 minute apoi a intrat in protect.

Cand a ajuns la mine l-am luat la inspectie vizuala si n-am depistat nimic a fi umflat/ars.Il bag in priza si descopar ca nu cupleaza releele,il scot si il pun iar cupleaza releele si intra in protect.

Fara sa vreau trec cu mana peste radiator si simt caldura generata de 2 rezistente aflate pe radiator impreuna cu niste tranzistori,problema e ca nu pricep de ce se incing.

Atasez poze cu rezistentele in cauza.

http://imgur.com/a/anDjt

https://www.manualslib.com/manual/1244742/Yamaha-M-45.html?page=12#manual

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Te rugam sa ne spui intai ce tensiuni ai masurat , ce componente ai verificat si nu in ultimul rand (fara suparare) ce experienta ai in depanarea amplificatoarelor , a electronicelor in general.Sfaturi vei primi dar nu vrem s-o strici si mai rau.

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Te rugam sa ne spui intai ce tensiuni ai masurat , ce componente ai verificat si nu in ultimul rand (fara suparare) ce experienta ai in depanarea amplificatoarelor , a electronicelor in general.Sfaturi vei primi dar nu vrem s-o strici si mai rau.

Salut,n-am verificat nici o tensiune,nu stiu de unde sa incep,nici o componenta,am vazut ca se incing acele rezistente.Sunt incepator am ceva cunostinte de baza doar;

tWFeJ7W.jpg

Link spre comentariu

Schema din link-ul pus de tine e pt M45 , eu am schema de A45 asa ca de pe asta discutam.Verifica tz din etajele finale apoi mai vedem.Pune poze mai "largi" si mai clare.

post-203762-0-10487700-1503305048_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări