powerlight Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Salut,incerc sa-i dau de cap acestui amplificator care e al fratelui meu si nu pricep ce are.Spune el ca nu l-a folosit ceva timp apoi i-a dat drumu si a mers 2 minute apoi a intrat in protect. Cand a ajuns la mine l-am luat la inspectie vizuala si n-am depistat nimic a fi umflat/ars.Il bag in priza si descopar ca nu cupleaza releele,il scot si il pun iar cupleaza releele si intra in protect. Fara sa vreau trec cu mana peste radiator si simt caldura generata de 2 rezistente aflate pe radiator impreuna cu niste tranzistori,problema e ca nu pricep de ce se incing. Atasez poze cu rezistentele in cauza. http://imgur.com/a/anDjt https://www.manualslib.com/manual/1244742/Yamaha-M-45.html?page=12#manual Link spre comentariu
surubarila Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Sanatate permanenta ! Te rugam sa ne spui intai ce tensiuni ai masurat , ce componente ai verificat si nu in ultimul rand (fara suparare) ce experienta ai in depanarea amplificatoarelor , a electronicelor in general.Sfaturi vei primi dar nu vrem s-o strici si mai rau. 1 Link spre comentariu
gigawat Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Sanatate permanenta ! Te rugam sa ne spui intai ce tensiuni ai masurat , ce componente ai verificat si nu in ultimul rand (fara suparare) ce experienta ai in depanarea amplificatoarelor , a electronicelor in general.Sfaturi vei primi dar nu vrem s-o strici si mai rau. Salut,n-am verificat nici o tensiune,nu stiu de unde sa incep,nici o componenta,am vazut ca se incing acele rezistente.Sunt incepator am ceva cunostinte de baza doar; Link spre comentariu
surubarila Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 Schema din link-ul pus de tine e pt M45 , eu am schema de A45 asa ca de pe asta discutam.Verifica tz din etajele finale apoi mai vedem.Pune poze mai "largi" si mai clare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum