Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD LG model 32LD350-ZA

ROBEERT

Postări Recomandate

Nu cred ca ai dreptate , se dau idei , solutii , "scule" pe care tu trebuie sa le testezi practic si sa compari rezultatele cu ce ai obtinut prin metodele tale.

Asa este , dar cum se spune mai sus de colegu cu doar suflanta atunci solutia este cum am spus eu mai sus , fara plita nu faci nimic ca eu stiu ce spun , uite ca de alta data am sa dau indicatii doar prin linkuri si ai sa vezi daca se mai intelege ceva mai ales la incepatori

Link spre comentariu

Oricum chestia nu-i concludenta in privinta rezolvarii defectului. Asa mi-a mers si zilele trecute. Parca i-a luat Dumnezeu durerea cu mana. Si acum il tin la ora actuala in probe de vreo ora si merge corect. Vom trai si vom vedea cum se va comporta. Oricum, unelte pentru reballing nu am in dotare.

Link spre comentariu

Se poate confectiona un stand suport pentru suflanta ca acesta:

Stand.jpg

Se masoara temperatura pe partea dorsala a PCB-ului in zona scaler-ului BGA si se incalzeste in trepte folosind doar o statie cu aer cald si duze dedicate BGA(care se pot confectiona), unii au reusit sa faca reballing in 1998.

Aici un exemplu practic: https://www.elforum.info/topic/115800-samsung-lcd-le32d450-ajutor/?p=1377280

Editat de orgasmo
Link spre comentariu

Doar vorbe practica ciuciu , cu suflanta am experimentat sute de astfel de tv-euri insa fara rezultat , orice iai face acelasi va fi rezultatul spus de mine mai sus , nu va mai cicati pe voi degeaba ca tot la vorba mea veti ajunge

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări