Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Panasonic LCD model TX-26LE8P șasiu GL P 23 A

Taraxacus

Postări Recomandate

La început se deschidea cu întârziere apoi a început sa faca niște dungi colorate după care funcționa normal. I-am schimbat condensatorii electrolitici din blocul de alimentare, a funcționat un timp mai bine iar acum apar niste voaluri de culoare, pureci etc. și nu mai functionează.

https://1drv.ms/i/s!Ag2EJjgX7kZmhH8BIihMOuZlrZCh

https://1drv.ms/i/s!Ag2EJjgX7kZmhQH4k9bItBPZCpF9

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Taraxacus

8

• iuliantv

2

• dan-a2

1

• neculavasile

1

TKZ0E9184 (TKZ0E9160) asta este ștanțat pe bridele cu care se fixează în rama de plastic, acesta e codul ? pe plăcuță scrie V260B1-XC11

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

pentru moment am rezolvat montand un burete care sa preseze banda folie dar acum defectul a reaparut. am incercat sa mai presez dar fara un rezultat favorabil . În incercarile mele s-a produs cred ca un scurt la placuța T Con si am auzit niste relee. Imaginea nu mai apare deloc apare doar rastrul alb. S-a ars ceva de pe placuta T-Con ? Pe placa T Con scrie V 260B1 XC 11.

Cred ca singura soluție este sa inlocuiesc display-ul cu totul sau sa dezmembrez TV pentru piese.

Link spre comentariu

Caut schema TV Panasonic LCD model TX-26LE8P
display LCD 26” V 260B1 L 12 REV C1 T-con V260B1 XC 11

Poate stie cineva daca se poate inlocui display-ul cu unul V260B1 L 11

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări