Vizitator zg Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 M-ar interesa o schema, sau daca-l pot gasi undeva, ptr un charger la 12V de mobil Siemens (C72). Cel de 220~ are 8,4V in gol, respectiv 5,7 V in sarcina , iar curentul la inceputul incarcarii e undeva in jurul valorii de 600mA. Link spre comentariu
madkat Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 eu as folosi un LM317 pentru treaba asta...incape in carcasa de charger "normala" - doar ca trebuie sa ii pui un mic radiatorcauta datasheetul sa vezi ce piese mai trebuie (vreo 2 rezistente si condensatori)succes Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Am gasit un incarcator de telefon pentru auto care folosea MC34063. http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 4063.shtml Link spre comentariu
madkat Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 eu am recomandat LM-ul din cauza ca nu necesita decat extrem de putine componente externe - in schimb MC-ul nu are nevoie de radiator :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum