BUGHIU Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Salut. Un dump pt ''ozn''-ul asta s-ar gasi? Placa de baza : 471-01A4-D3702G for MSD309 ! Panel T315XW06 V0.3. Comuta cu dificultate programele din telecomanda sau tastatura ....reglajul de volum la fel,foarte greu. In general TOATE comenzile le executa cu foarte mare greutate si intarzaiere..... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 dupa ms309 nu mai e nimic? Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 17, 2017 Autor Partajează Postat August 17, 2017 (editat) Am reusit rescriind flashul pe un alt flash din recuperari!! Cel din tv dadea eroare la scriere si cu altul am reusit pana la urma!! Noroc ca nu a dat eroare la citire si l-am putut copia si rescrie pe altul....Practic integratul,flash-ul in sine a fost defect,nu continutul sau!Asta este continutul : http://www.site cu continut explicit.ro/3489908923.6 si e ok!! Multumesc colegu' iuliantv !! Editat August 17, 2017 de BUGHIU Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum