modoran Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Becul de 15W de acolo da o lumina chioara, tot alea de 100W de 1 leu bucata sunt mai bune ( dau mai multa lumina ) Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Da pe drak, in ziua de azi ala de 15w LED da lumina suficienta incit sa nu mai umbli dupa alea de 100W. 1 Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Eu unul nu ma "omor" cu reducerea consumului...folosesc becuri cu incandescenta in camere(lumina mai placuta) si becuri gen LED,fluorescente in dependinte ! Cat despre impamantari,am in bucatarie 2 prize,holul de langa baie 1 priza cu impamantare restul sunt simple ! Bloc comunist din 67,instalatie in-tenc AL monofilar...o pacoste,legaturile in doze...prin rasucire ! 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 (editat) Becurile Led,cu lumina calda, dau aceeasi lumina placuta ca si cele cu incandescenta. Sint si becuri LED cu lumina rece. Diferenta e la consum. In plus durata de viata este cu mult mai mare decit a celor cu incandescenta. Nu cumparati becuri LED ieftine pentru ca va puteti pacali. Cele cu incandescenta,care inca se (mai) gasesc pe piata,sint de doi bani. Dupa cit costa,atita te si tin. Ma rog,marfa chinezeasca. Editat Septembrie 8, 2017 de GEO 53 BN 2 Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Becuri cu incandescenta care se sparg cand aprinzi lumina.....cele mai tari chinezarii. Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Chiar asa inca nu am patit(spargere),am patit cu unele becuri care emiteau un...blitz si sarea siguranta fuzibila 6 A ! Link spre comentariu
Vizitator P3dro Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Becuri cu incandescenta care se sparg cand aprinzi lumina.....cele mai tari chinezarii. Am obesrvat si eu fenomenul asta. Parca prea des in ultimii ani,cand gasesti doar chinezarii la capitolul bec cu incandescenta 60-75W. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Am observat ca becurile chinezesti, cind se ard, sar sigurantele. Nu-mi explic de ce se intimpla asta. Pe vremuri, aparatele foto cu blitz, aveau becuri care se ardeau atunci cind se facea poza. Fotograful trebuia sa aiba la el becuri de schimb. Probabil chinezii au reinventat acele becuri. 2 Link spre comentariu
Vizitator P3dro Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Alea asa erau facute. Dadeau o lumina intensa,necesara fotografierii,si gata,altul. Link spre comentariu
steleverzi Postat Septembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 De cand n-ati mai vazut un intrerupator ca asta ? 1 Link spre comentariu
cristi_74 Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) De la impamantare am ajuns la becuri La mine acasa nici-o priza n-are impamantare si de aceea n-a pierit nimeni din cauza curentului (nici macar soacra )Motoarele electrice care au legata impamantare se ard mai des ca cele fara si de aceea eu le am montate pe lemn sa nu aiba contact electric cu abrichtul,moara,circularul si ce mai am prin atelier/curte. :acu sa vezi Filozofii cum sar pe mine cu Obiectii Editat Septembrie 9, 2017 de cristi_74 1 Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Nu urmeaza nicio filozofie,ai grija sa nu fii..."impamantat" chiar tu ! Prin electrocutare,desigur ! 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 De la impamantare am ajuns la becuri La mine acasa nici-o priza n-are impamantare si de aceea n-a pierit nimeni din cauza curentului (nici macar soacra ) Normal, nici impielitatul n`o vrea! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum