Ovidanie Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Am de lipit o cuva din ABS. Exista adeziv dedicat ? ABS-ul in ce este solubil? Link spre comentariu
gabiferaru Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Acetona dilueaza abs-ul. Link spre comentariu
Mircea Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Cum conductele de apa sunt si din ABS, o visita la magazinele unde se vand conductele ar ajuta sa gasesti adezivul potrivit. E ca un fel de prenadez, galben la culoare. Link spre comentariu
manolo Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Poate pe acolo,aici nu am vazut asa ceva, adica conducte de apa . Link spre comentariu
puriu Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 ABS este un copolimer facut din trei monomeri: acrilonitril, butadiena si stiren. Fiecare polimer component are solventii sai cu exceptia polibutadienei, un cauciuc sintetic. ABS se dizolva partial in multi solventi (diluant nitro, acetat de etil, etc.), dar lipiturile sunt slabe. Cel mai bine se lipeste cu adezivi gen prenadez, o solutie de cauciuc izoprenic. Au diverse denumiri comerciale, ultima data am cumparat de la un chiosc o sticluta cu numele "Aderpren". Link spre comentariu
kinderu56 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 (editat) http://www.sculeforest.ro/cumpara/adeziv-pentru-plastic-dur-galaxi-25-ml-7479123 http://www.gemsale.ro/adezivi-handmade/1324-uhu-adeziv-plastic-tare-46650.html Editat August 18, 2017 de kinderu56 Link spre comentariu
orgasmo Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Am utilizat cu succes Tangit PVC-U la o carcasa de ABS cu perete de 1mm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum