Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montare ghiuveta

Vizitator

Postări Recomandate

Eu as zice ca prima data sa puneti conexpandurile pe pozitie, puneti saiba lor si piulita, strangeti bine (sa se umfle camasa in gaura), apoi scoateti piulita/saiba si abia dupa aia puneti chiveta, saiba, piulita si strangeti moderat. Spun asta pentru ca daca strangeti de prima data (cu chiuveta pe pozitie) exista riscul sa o spargeti in zona de prindere, din cauza ca se exercita o presiune mare asupra ei, atunci cand se infileteza piulita. Din neatentie, in timp de strangeam o piulita de 8 mm pe o tija filetata (tot de 8 mm), fara sa-mi dau seama, am strans pana s-a retezat tija filetata...am lucrat ceva sa remediez problema, dar ce vreau eu sa spun, ca desi piulita merge usor la cheie, ea execita presiune mare (pe chiuveta in cazul asta). Foarte utile sunt saibele de cauciuc in astfel de situatii.

Foarte utile indicatiile pe care mi le-ati dat, bine ca nu m-am apucat inca de inlocuit si strins, ca poate faceam alte belele.....inca o data va multumesc........

Link spre comentariu

Daca ai "noroc" sa o pui pe ceva perete facut din caramida eficienta, din aia cu gauri te costa sensibil mai mult.

Acolo trebuie ancora chimica, diblu pentru ancora chimica si bara filetata.

Solutia este extrem de eficienta insa nu si pentru buzunar, e scumpa ancora chimica si pe deasupra mai trebuie sa ai si

un pistol de siliconat zdravan.

Merge si in beton, acolo n`ai nevoie de diblu, in fapt este un cilindru gaurit prin care iasa materialul sa se lipeasca de toate

nervurile caramizii.

Este solutia profesionala de fixare si in beton.

Link spre comentariu

Am rezolvat problema.....,vreau sa precizez ca sa fie de ajutor si pentru alti colegi, intai am strins diblurile metalice in perete(caramida presata, stau la casa) cu saiba plata si saiba grower, apoi am montat ghiuveta cu saiba de plastic si piulita din dotarea chiuvetei(grosimea chiuvetei a permis acest lucru) strinsa la simtul maini. Inca o data multumesc celor care mi-au sarit in ajutor, si in mod special colegilor StelianP, mac01 si marius75......., pentru uni poate pare ceva banal montarea unei chiuvete, dar ideia e ca, chiar nu am gasit nici un sfat sau tutorial pe net(nici pe site-uri straine) lega de problema mea, eu sint de meserie depanator tv(25 ani de activitate) si sper ca asa cum am fost ajutat pe aceasta sectiune sa pot ajuta si eu la rindul meu un instalator(coleg) care are probleme cu vre-un tv. Traiasca Elforum!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări