GigiZ Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 Auzi Vasile scuza-ma ca te intreb ....sa presupunem ca tu stii mai bine....dar Putere de iesire in regim permanent. sau putere nominala (sinus) ?! cum e corect?! :wink: IN legatura CU ACEL cablaj eu cred ca merita bani ....voi cred ca nu stiti cat timp dureaza sa faci un astfel de montaj... :evil: probabil ei vor moca... :x si in cazul acesta le sugerez sa si-l faca ei...si anume : Luati schema ...trasati cablajul....verificati.. Cumparati :Clorura ferica .Marker de calitate, sau daca nu folositi folie. etc....si in acest moment ...mai ganditi-va cam cat timp va ia sa desenati cablajul... sa mergeti sa cumparati ce trebuie ....+ Banii cheltuiti....Si mai urmeaza sa il corodati...daca va iese din prima BRAVOOOO BRAVOOO!!! Daca nu luati-o de la capat...SI apoi Luati-va un motoras, o mandrina pt burghiul de 1mm si incepeti sa dati gaurile.... eventual dupa mai verificati daca a iesit Klumea traseele ...verificati ca s-a corodat bine placa,eu am patit-o odata sa-mi faca contact intre doua trasee...si nu puteam observa cu ochiul liber ....si m-am chinuit putin pana am luat o lampa si am verificat .... :roll: Mai gandeteste-te putin inainte sa faci astfel de afirmatii raresvintea :wink: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 ok imi retrag cuvintele Link spre comentariu
Adi Florin Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Pentru GigiZ:Pentru un semnal de test sinusoidal puterea RMS este aceeasi cu puterea in regim sinusoidal permanent. (evident utilizand o sarcina de test rezistiva).Pentru ceilalti:Incercati si voi sa faceti un cablaj de o asemenea complexitate sa vedeti cum ziceti dupa aceea: "As da si dublu numai sa fie gata facut". Eu cred ca sunt corecte preturile lui Vasile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum