Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIF SUBWOOFER

Vizitator cristineluc

Postări Recomandate

Auzi Vasile scuza-ma ca te intreb ....sa presupunem ca tu stii mai bine....dar Putere de iesire in regim permanent. sau putere nominala (sinus) ?! cum e corect?! :wink:

IN legatura CU ACEL cablaj eu cred ca merita bani ....voi cred ca nu stiti cat timp dureaza sa faci un astfel de montaj... :evil: probabil ei vor moca... :x si in cazul acesta le sugerez sa si-l faca ei...si anume :

Luati schema ...trasati cablajul....verificati..

Cumparati :Clorura ferica .Marker de calitate, sau daca nu folositi folie.

etc....si in acest moment ...mai ganditi-va cam cat timp va ia sa desenati cablajul... sa mergeti sa cumparati ce trebuie ....+ Banii cheltuiti....Si mai urmeaza sa il corodati...daca va iese din prima BRAVOOOO BRAVOOO!!! Daca nu luati-o de la capat...SI apoi Luati-va un motoras, o mandrina pt burghiul de 1mm si incepeti sa dati gaurile.... eventual dupa mai verificati daca a iesit Klumea traseele ...verificati ca s-a corodat bine placa,eu am patit-o odata sa-mi faca contact intre doua trasee...si nu puteam observa cu ochiul liber ....si m-am chinuit putin pana am luat o lampa si am verificat .... :roll:

Mai gandeteste-te putin inainte sa faci astfel de afirmatii raresvintea

:wink:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cos22tm

1

• Mircea Bartic

1

• Muzyk_ant

1

• Sharky

1

Pentru GigiZ:Pentru un semnal de test sinusoidal puterea RMS este aceeasi cu puterea in regim sinusoidal permanent. (evident utilizand o sarcina de test rezistiva).Pentru ceilalti:Incercati si voi sa faceti un cablaj de o asemenea complexitate sa vedeti cum ziceti dupa aceea: "As da si dublu numai sa fie gata facut". Eu cred ca sunt corecte preturile lui Vasile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări