Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIF SUBWOOFER

Vizitator cristineluc

Postări Recomandate

Vizitator cristineluc

SALUT!vreau sa cumpar de la adelaida ampliful cu filtru pt subwoofer ad 024shi nu stiu ce sa fac...costa 440000 shi e facut cu tda 7294merita ? si ca sursa e un modul ad0 51 optional traf de 2x25v/200vam-am gandit ca ar fi bine sa intreb pe cineva inainte....daca nu , ce alternative am pt un amplif de 100 w ?preferabil kit ....ca nu prea am tymp...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cos22tm

1

• Mircea Bartic

1

• Muzyk_ant

1

• Sharky

1

• 1 an mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator silviusana

:lol: :lol: :lol: ok daca iti dau bani sa iei de la adelaida si de la vasile sa le compari si apoi nu mai zici asa de scump imi dai de 3 kituri de la vasile? :P :oops:

Link spre comentariu

preturile mi se par foarte corecte!la cei 400.000 primesti un cablaj facut profesional si indicatiile de montaj ale componentelorla 1.9 mil primesti tot modulul montat si testat, e un pret bun tinand cont de munca depusa si de piesele care intra in acel amplificator.probabil ca tu ai vrea sa le primesti gratis, dar asa ceva nu se poate.P.S. daca nu-ti convin preturile lui Vasile, exista Adelaida :lol:

Link spre comentariu

ar mai fi ceva...daca tu te apuci sa faci ampliful ala trebuie sa iei o galeata de finali si din ei sa alegi 4 mosuri de tip n care sa fie imperecheati, si 4 de tip p tot imperecheati.Asta te va costa destul de mult. Daca ti imperecheaza Vasile te mai scuteste de o treaba.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

dao naibi chiar asa de scump un cacat de cablaj nemai vorbind de kit

Ia incearca sa faci cablajul ala la orice firma care face asa ceva si vezi cat o sa-ti ceara.

Sincer este prea ieftin pentru ca nu castig nici de o bere la un cacat de cablaj sa nu pun la socoteala bataia de cap cu toti care cumpara si habar nu au ce-i aia o rezistenta iar cand sa-l monteze imi pierd zile intregi pe mess sa le explic cum sa faca.

Imi bag picioarele in ele kituri ca intradevar nu merita, ma orientez spre aplicatii industriale ca de acolo ies banii.

Link spre comentariu

mie nu mi se pare atat de scump , avand in vedere ca , daca ne-am raporta la pretul unui amplif similar finit.....ehe...zeci de milioane Vasile? si apoi , exista intotdeauna varianta home made , pe care o stim cu toti , stim si ce diferenta e :)

Link spre comentariu

tre sa recunoastem ca Vasile are ceva experienta in contructia de amplificatoare si boxe , a facut destule la viata lui ;) , eu aleg un kit de la el pt ca nu am timp sa imi fac cablaj, sa citesc documentatii , sa imperechez finali , sa caut piese de calitate, asa ca e o alternativa buna, iar daca vrei performanta din amp sigur mai bun decat unu de la adelaida.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări