Vizitator cristineluc Postat Aprilie 23, 2004 Partajează Postat Aprilie 23, 2004 SALUT!vreau sa cumpar de la adelaida ampliful cu filtru pt subwoofer ad 024shi nu stiu ce sa fac...costa 440000 shi e facut cu tda 7294merita ? si ca sursa e un modul ad0 51 optional traf de 2x25v/200vam-am gandit ca ar fi bine sa intreb pe cineva inainte....daca nu , ce alternative am pt un amplif de 100 w ?preferabil kit ....ca nu prea am tymp... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 23, 2004 Partajează Postat Aprilie 23, 2004 http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=605 Link spre comentariu
Vizitator cristineluc Postat Aprilie 24, 2004 Partajează Postat Aprilie 24, 2004 da de unde sa cumpar ?ca am mai cautat pe la altii si nu prea styu de unde sa iau.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 24, 2004 Partajează Postat Aprilie 24, 2004 Pot sa-ti fac eu unul de de 300W/4 oameni sau mai mare daca doresti dar nu o sa ai difuzor care sa-i reziste :P 8) :P Da-mi mail sa vedem ce si cum :wink: Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Iunie 5, 2005 Partajează Postat Iunie 5, 2005 poti sa-mi faci mie unul de 300 W dar cu alimentare de +/- 35, cam la ce pret. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 5, 2005 Partajează Postat Iunie 5, 2005 Nu am cum sa fac de 300W la tensiunea aia de alimentare. Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Iunie 5, 2005 Partajează Postat Iunie 5, 2005 si la ce tensiune poti si ce pret.rebobinez traf-ul am unul de 1500 W din care trebuie sa alimentez si 7 tda-uri 7294 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 5, 2005 Partajează Postat Iunie 5, 2005 http://www.izatech.ro/module/IPA400.htm Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 dao naibi chiar asa de scump un cacat de cablaj nemai vorbind de kit Link spre comentariu
Vizitator silviusana Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 :lol: :lol: :lol: ok daca iti dau bani sa iei de la adelaida si de la vasile sa le compari si apoi nu mai zici asa de scump imi dai de 3 kituri de la vasile? :P :oops: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 preturile mi se par foarte corecte!la cei 400.000 primesti un cablaj facut profesional si indicatiile de montaj ale componentelorla 1.9 mil primesti tot modulul montat si testat, e un pret bun tinand cont de munca depusa si de piesele care intra in acel amplificator.probabil ca tu ai vrea sa le primesti gratis, dar asa ceva nu se poate.P.S. daca nu-ti convin preturile lui Vasile, exista Adelaida :lol: Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 ar mai fi ceva...daca tu te apuci sa faci ampliful ala trebuie sa iei o galeata de finali si din ei sa alegi 4 mosuri de tip n care sa fie imperecheati, si 4 de tip p tot imperecheati.Asta te va costa destul de mult. Daca ti imperecheaza Vasile te mai scuteste de o treaba. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 dao naibi chiar asa de scump un cacat de cablaj nemai vorbind de kitIa incearca sa faci cablajul ala la orice firma care face asa ceva si vezi cat o sa-ti ceara. Sincer este prea ieftin pentru ca nu castig nici de o bere la un cacat de cablaj sa nu pun la socoteala bataia de cap cu toti care cumpara si habar nu au ce-i aia o rezistenta iar cand sa-l monteze imi pierd zile intregi pe mess sa le explic cum sa faca. Imi bag picioarele in ele kituri ca intradevar nu merita, ma orientez spre aplicatii industriale ca de acolo ies banii. Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 mie nu mi se pare atat de scump , avand in vedere ca , daca ne-am raporta la pretul unui amplif similar finit.....ehe...zeci de milioane Vasile? si apoi , exista intotdeauna varianta home made , pe care o stim cu toti , stim si ce diferenta e Link spre comentariu
cos22tm Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 tre sa recunoastem ca Vasile are ceva experienta in contructia de amplificatoare si boxe , a facut destule la viata lui ;) , eu aleg un kit de la el pt ca nu am timp sa imi fac cablaj, sa citesc documentatii , sa imperechez finali , sa caut piese de calitate, asa ca e o alternativa buna, iar daca vrei performanta din amp sigur mai bun decat unu de la adelaida. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum