Vizitator Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 2 hours ago, miticamy said: Eu am vaga impresie ca oscilogramele lui Leco aratau mai repede ceva cules din aer si imi pare rau ca nu a putut reface masuratoarea. Dom' mitzicamy, hai sa nu fim "copii" , nu avea ce sa culeaga "din aer" la 10V pe diviziune si la rezistenta de sarcina de 33 ohmi. Daca erau 10mV pe diviziune si sarcina de zeci de kOhmi, mai ziceam ca poate sint "mizerii" captate parazitic. Cu mare drag v-as da miezul, daca l-as gasi, i-a placut mult lui Andrei si n-am scapat pina nu i l-am dat lui. Posibil sa il gasesc prin nisipar prin parculetul de copii, cind am venit acasa de la serviciu era duparat ca "tati, l-am peLdut". Acum are cadou de joaca un T157-2. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Cineva cu firma din BUC daca doreste sa cumpere cateva buc pe care am sa le platesc eu (max 5). Link spre comentariu
iop95 Postat Iunie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2018 Din calcule, rezulta o tensiune de aprox. 6V pe o rez de 33ohmi si 18spire, dar in niciun caz dublu cand sunt 40spire cu aceeasi rezistenta. Cu 18 spire, rezulta o inductie de aprox. 75mT si un camp 8.6A/m care reduce miu pe la 7000, cu un curent reactiv de aprox 26mA (14.5%) fata de cel nominal secundar.. deci erori destul de mari Pastrand toate datele de mai sus si modificand doar numarul de spire, la 40, tensiunea pe rez. devine 2.7V... inductia scade la 34mT, campul la 3A/m si eroarea la 5%... Deci, daca n-am gresit undeva... experimentul e sub semnul intrebarii. Trebuie repetat. @miticamy: ma ofer eu sa cumpar 5 miezuri si vi le trimit sa refaceti experimentul. Chiar sunt curios unde e eroarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum